19 / 05 / 2024

Kocaeli Belediyesi spor tesisi

Kocaeli Belediyesi spor tesisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçireceği spor tesisi için çalışmalara başladı...

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Kocaeli'deki Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'nın dev spor salonunu da tamamlıyor.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesini tamamlıyor.

Ümraniye Belediyesi Spor Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen spor merkezini açtı.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Belediyesi spor tesisi Haberi

Kocaeli Belediyesi spor tesisi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın boş vakitlerini sporla değerlendirmeleri için sosyal alanlar oluştururken, çocukların da sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına imkan sağlıyor. Şehrin çeşitli noktalarında yapılan spor tesislerinden biri de Başiskele Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilecek.


2 bin 300 metrekarelik alan üzerine yapılacak olan spor tesisinin Fifa 2 standartlarında 68 x105 ölçülerinde bir futbol sahası bulunacak. Tesisteki maçları aynı anda 3 bin 400 kişinin izleyebileceği bir tribün yer alacak. Gece maçları için sahaya aydınlatma kurulacak. Soyunma odaları, duş ve tuvaletlerin de bulunacağı tesisin 300 araçlık otoparkı olacak.


Büyükşehir Belediyesi tesisin yapacak firmayı belirlemek için ihale gerçekleştirdi. İhaleye 5 firma teklif verdi. En düşük teklifi 2 milyon 148 bin TL ile Öv-Ka İnşaat verirken en yüksek teklif 2 milyon 865 bin TL ile Tosunlar İnşaat’tan...