18 / 05 / 2024

kocaeli belediyesi ulaşım

kocaeli belediyesi ulaşım

Yahya Kaptan Kavşağı 'ndaki çalışmaları inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, köprülü kavşağın Yenişehir, Yahya Kaptan ve Otoyol yönüne trafik akışında rahatlama sağlayacağını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine inşa edilen köprü tamamlandı.

Kocaeli D-100 Karayolu genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarında genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

İzmir Halkapınar'da Ulaşım Entegrasyon Merkezi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar'da İzmir'in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuracak.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatay'ın ulaşım sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hiçbir ayrım gözetmeden il genelinde ulaşım sorunlarını en aza indirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Kocaeli Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli'nin yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 4 ilçede gerçekleştirilecek yol bakım ve onarım çalışmaları için ihale gerçekleştirildi. İhaleye 5 firma teklif verdi.

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

kocaeli belediyesi ulaşım Haberi

kocaeli belediyesi ulaşım


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşım planı kapsamında kent trafiğini rahatlatacak projeleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar devam ediyor. Kavşaktaki çalışmaları inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, köprülü kavşağın Yenişehir, Yahya Kaptan ve Otoyol yönüne trafik akışında rahatlama sağlayacağını söyledi.




ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR


Genel Sekreter Ersin Yazıcı’ya incelemeleri sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı da eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Sekreter Ersin Yazıcı, köprülü kavşağın yapımıyla birlikte D-100 ve D-130’dan gelen trafiğin transit olarak otoyol yönüne ilerleyeceğini ifade etti. Genel Sekreter Yazıcı, “Şu anda yan yollarda ve köprü ayakları çalışmaları devam ediyor. Bir yandan da kazı ve dolgu çalışmaları yapılıyor. Köprünün bitimiyle güneyden gelen özellikle ağır tonajlı araçlar İstanbul ve Ankara yönünde gitmek için otoyola daha rahat...