12 / 05 / 2024

kocaeli belediyesi yol çalışmaları

kocaeli belediyesi yol çalışmaları

Mehmet Hamdi Yıldırım, "Bölünmüş yolların tesis edilmesiyle gerçekleştirdiğimiz en büyük fayda kilometre başına 100 milyon taşıta düşen can kaybı oranının 2003'e göre yüzde 59 azalmasıdır" dedi.

Kocaeli Zübeyde Hanım Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları sürüyor!

İzmit bölgesinde dolmuş ve otobüs güzergahında bulunan Zübeyde Hanım Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları sürüyor. Yürütülen çalışmalarda bin 400 metre uzunluğundaki caddeye bin 800 ton asfalt döküldü

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Kocaeli Hacıhazır'da kentsel dönüşüm için oylama!

Kocaeli Belediyesi, riskli alan ilan edilen Hacıhazır Mahallesi'nde kentsel dönüşümü vatandaşa soruyor. Mahallelinin dilekçeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilecek.

Gebze–Darıca metrosu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredildi!

Kocaeli Belediyesi bir yıl önce olmayan metro duraklarının tabelalarını caddelere dikti. Şimdi de “Metro inşasını tamamlayamayacağız” dediler

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kocaeli'ye yeni yol müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de yeni yollar hayata geçiriyor

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli'ye yeni duble yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte rahat ulaşım sağlamak için yol yatırımlarını son sürat sürdürüyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Kocaeli Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit Körfez'deki 3 bin 95 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 64 bin TL olarak belirlendi.

kocaeli belediyesi yol çalışmaları Haberi

kocaeli belediyesi yol çalışmaları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Vekili Mehmet Hamdi Yıldırım, Kocaeli Karayolları Toplu Kavşak ve Yol Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada, tören kapsamında yapılacak yatırımları katılımcılara aktararak, Marmaray'ı Karadeniz ve İç Anadolu'ya bağlayan yolda yeni bir köprülü kavşağın daha yapım çalışmasını başlatacaklarını söyledi.


Türkiye'nin gayrisafi milli hasılasına önemli katkı yapan bölgede, ulaşım konforuna katkı sağlayacak düzenlemeler de hayata geçireceklerini ifade eden Yıldırım, üst yapı bozulmalarını da yenileyerek kullanıma sunacaklarını kaydetti.


Yıldırım, yatırımların tamamlanmasıyla tüccarların daha konforlu ve ekonomik şartlarda ulaşım sağlayacağını dile getirerek, "Bugün itibarıyla devlet yolu, il yolu  ve otoyol ağımıza baktığımızda 66 bin kilometreyi geçen bir yol ağına sahibiz. Bunun yaklaşık yüzde 36'sını oluşturan 23 bin 720 kilometrelik bölünmüş yolumuz var. Bu yol 2002'de 6 bin kilometre civarındaydı. Şu anda...