04 / 05 / 2024

kocaeli carrefour avm fiyat

kocaeli carrefour avm fiyat

Geçtiğimiz dönemde satışa çıkarılan, Kocaeli'de bir dönemin en popüler AVM'lerinden olan Real ile Carrefour'a müşteri çıkmadı. 

O AVM'den akılalmaz kampanya! Hem iPhone 14 hem de 10 bin lira shoppara hediye! Resmen açıklandı, sakın kaçırmayın!

Kocaeli Esas 41 AVM hem iPhone 14 hem de 10 bin Lira değerinde shoppara kazanma fırsatı sunuyor. İşte Esas 41 Burda AVM iPhone kampanyası detayları...

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 32 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2080 Ada 1 Parseldeki deponun asma katlar dahil 13 bin 930 metrekare depolama alanı "CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş."ye 5 seneliğine kiralandı. 

Kocaeli'deki hayalet AVM'lere alıcı çıkmadı!

Geçtiğimiz dönemde satışa çıkarılan, Kocaeli'de bir dönemin en popüler AVM'lerinden olan Real ile Carrefour'a müşteri çıkmadı. 

Kozyatağı Carrefour AVM kabuk değiştiriyor!

Türkiye'nin ilk hipermarketine kapılarını açarak perakende sektöründe çığır açan Kozyatağı Carrefour AVM kabuk değiştiriyor. Açıldığı ilk yıllarda kapısında sıra beklenen alışveriş merkezinde şu sıralar hummalı bir çalışma sürüyor.

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Kocaeli Real AVM'nin arsasında imar değişikliği mi yapılacak?

Not Gayrimenkul'ün satın aldığı Real AVM arsasında imar değişikliği yapılmak isteniyor. Eğer arsada imar değişikliğine gidilirse değeri 2.5 kat aratacak. 

Türkiye’de AVM’lerin markalaşmaya etkisi ve perakendenin geleceği!

MÜSİAD Perakende Sektör Kurulu tarafından, MÜSİAD Kocaeli Şubesi ev sahipliğinde “Türkiye’de AVM’lerin Markalaşmaya Etkisi ve Perakendenin Geleceği” ana başlıklı Türkiye İstişare Toplantısı düzenlendi.

Kozyatağı Carrefour AVM, Gülaylar Group'un oluyor!

Bainbridge Holding'in sahip olduğu Kozyatağı Carrefour AVM, Gülaylar Group'un oluyor. Satış Rekabet Kurumu tarafından onaylanırsa Gülaylar, 269 milyon Euro ödeyecek...

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

41 Burda AVM için ruhsat başvurusu yapıldı!

41 Burda Alışveriş Merkezi bu yılın başında hizmete açıldı. AVM’nin Mavi Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olcay Sanal tarafından ruhsatsız olduğu dile getirilmesinden sonra inşaatı yapan Haldız İnşaat ruhsat için alelacele İzmit Belediyesi’ne başvuruda bulundu.

Adana Carrefour AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Adana Carrefour AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Adana Carrefour AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Adana Carrefour AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümle değişecek!

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, sosyal aktivite ve AVM eksikliği, ekonomik durağanlık ile kentsel dönüşüm konuları hakkında açıklamalarda bulunarak, ''Kentsel dönüşüm sonrasında Gölcük, cazibe merkezi haline gelecek'' dedi.

kocaeli carrefour avm fiyat Haberi

kocaeli carrefour avm fiyat

İzmit’in göbeğinde yıllardır boş duran ve bu sebeple sahibinden'de satışa çıkarılan Carrefour AVM ve Real AVM'ye müşteri çıkmadı.

Geçtiğimiz dönemde satışa çıkarılan, Kocaeli'de bir dönemin en popüler AVM'lerinden olan Real ile Carrefour'a müşteri çıkmadı. 

SATIŞA ÇIKMIŞTI  

Kocaeli Denge'de yer alan habere göre; bilindiği üzere Real AVM arsası, rant iddialarıyla gündeme gelmiş ve geçtiğimiz yıl oldukça gündemde konuşulmuştu. bir hayli gündem olmuştu. 

İzmit’in ilk alışveriş merkezlerinden olan Carrefour, ise 2017'de kepenk indirmişti. 2000'de Kocaelililere hizmete açılan Carrefour’un satılacağı konuşuluyordu. Merkezi İş Alanı içerisinde bulunan 10 kata kadar inşaat izni gibi daha pek çok imkanı bulunan CarrefourSA arazisiyle beraber satışa sunulmuştu.

AVM'LER VAKIFBANK'A KALDI  

Araziyi daha önce Not Gayrimenkul şirketi almıştı. Haldız ailesinin ortak olduğu şirket daha önce de Real AVM’nin arazisini almış, Kocaeli Büyükşehir...