24 / 05 / 2024

Kocaeli Cebeci 3 Etap sahili

Kocaeli Cebeci 3 Etap sahili

Sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getirmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cebeci 3. Etap sahil düzenlemesi için ihaleye çıktı. İhaleye 6 firma teklif verdi.

Kocaeli Çayırova'da 3 bin metrekarelik arsa satılacak! 37 milyon TL'ye!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Atatürk Mahallesi'nde yer alan 3 bin 42 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan üç gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binalar yıkılacak! 

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binaların yıkımı için ihale yapıldı. İhaleye 11 firma teklif sundu. İhaleye sunulan en yüksek teklif 1 milyon 710 bin TL + KDV oldu. İhaleler dışındaki maddeler de konuşularak karar verildi. 

Kocaeli'de 34.2 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı bina!

Gebze İcra Dairesi Kocaeli'de yer alan 3 katlı binayı 34 milyon 238 bin 45 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli'de depremde hasar gören 3 bina yıkıldı!

Kocaeli Karayakuplu ve Belen mevkisinde 1999 yılında meydana gelen Marmara Depremi'nde hasar gören 3 bina yıkıldı...

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Reysaş GYO Kocaeli'deki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli'nin Gebze ve Çayırova ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli'de Eylül’de 3 bin 519 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ülke genelinde Eylül'de gerçekleşen konut satış rakamını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; Kocaeli'de Eylül ayı içerisinde 3 bin 519 adet konut satıldı.

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Körfez 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak. İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları 2020...

Sultangazi Cebeci Mahallesi 2880 ada ve 3 parselin plan tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi, 2880 ada, 3 parselin bir kısmına ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda…

Kocaeli Cebeci 3 Etap sahili Haberi

Kocaeli Cebeci 3 Etap sahili

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabı için kolları sıvadı. 11 bin 600 metrekare alanda yapılacak sahil düzenlemesi için ihaleye çıkıldı. İhaleye 6 firma teklif verdi.Cebeci 3. Etap Sahil Düzenleme Projesi için yapılan ihaleye en yüksek teklif 598 bin 631 TL olurken en düşük teklif 456 bin 120 TL ile kaldı.

Mavi Bayraklı Cebeci sahiline yapılacak 3. Etap, 11 bin 600 metre kare alan üzerine olacak. Sahil düzenlemesi kapsamında 3 metre genişliğinde yürüyüş yolu yapılacak. Yaklaşık 4 bin metrekare yeşil alanın olacağı çalışmada duş üniteleri, soyunma kabinleri, çeşme, çocuk oyun alanları, kameriyeler ve çelik köprü yer...