04 / 07 / 2024

kocaeli cebeci plajı mavi bayraklımı

kocaeli cebeci plajı mavi bayraklımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi' nin İzmit Körfezi' nde ve Karadeniz sahilindeki Mavi Bayraklı plajları, yapılan değerlendirmenin ardından 2014 yılı için de Mavi Bayrak almaya hak kazandı...

Cebeci Dubleks Konutları’nda 3 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla yazlık ve kışlık keyfi bir arada

Kocaeli Kandıra Cebeci’de bulunan Cebeci Dubleks Konutları’nda teslimler için son bir ay kaldı. Hem yazlık hem de kışlık keyfini bir arada sunan proje, deniz ve orman manzarasıyla doğal bir yaşamın kapılarını açıyor. İşte ayrıntılar…

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda raylar döşeniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda ray döşeme çalışmalarına geçti.

Emlak İstasyonu Brokerları Kocaeli'de bir arada!

Emlak İstasyonu Ceo`su Birol Polat, Brokerlar Adnan Mercimek, Derya Cebeci, Hamiyet Aybedir, Murat Alıcıer, Serap Yıldırım, Soner Gülsün. Kocaeli`de bir araya geldi.

Miço koyu Kadınlar plajı açılıyor!

İbrahim Karaosmanoğlu, Altınkemer ve Cebeci’nin ardından mavi bayrağı hak eden Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

Kandıra Cebeci Sahili'nin 3. etabı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Cebeci Sahili projesinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Cebeci Sahili'nde 3. etap çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabında çalışmalar başladı.

Cebeci 3. Etap Sahil Düzenleme Projesi için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahilleri vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor. Eskiden yanına yaklaşılamayacak sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Cebeci sahilini genişletmek amacı ile ihale düzenledi.

Kandıra Cebeci Sahili 3. etapla genişliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabı için kolları sıvadı. 11 bin 600 metrekare alanda yapılacak sahil düzenlemesi için ihaleye çıkıldı. İhaleye 6 firma teklif verdi.

Cebeci Sahili’nde 3. etap çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabı için kolları sıvadı. 11 bin 600 metrekare alanda yapılacak sahil düzenlemesi için ihaleye çıkıldı. İhaleye 6 firma teklif verdi.

kocaeli cebeci plajı mavi bayraklımı Haberi

kocaeli cebeci plajı mavi bayraklımı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Karamürsel Altınkemer ve Kandıra Cebeci'deki halk plajlarında bu yıl da Mavi Bayrak dalgalanacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit Körfezi'nde ve Karadeniz sahilindeki Mavi Bayraklı plajları, yapılan değerlendirmenin ardından 2014 yılı için de Mavi Bayrak almaya hak kazandı. Böylece Karamürsel Altınkemer Halk Plajı'nda 2012 ve 2013 yıllarının ardından üçüncü, Kandıra Cebeci Halk Plajı'nda ise 2013 yılının ardından ikinci kez Mavi Bayrak dalgalanacak. 2014 yılında uluslararası niteliğe sahip Mavi Bayrak Ödülü'ne hak kazanan plaj, marina ve yatlar açıklandı. Ülkemizdeki 2013 yılında 383 olan ödüllü plaj sayısı 397'ye, marina sayısı 21'den 22'ye yükseldi. Mavi Bayrak uygulaması yapan 44 ülke içerisinde Türkiye, 397 plaj ile İspanya ve Yunanistan'ın arkasından üçüncü sırada yer aldı.


Kocaeli'de ise Karamürsel Altınkemer Halk Plajı, 2012 ve 2013 yılından...