01 / 05 / 2024

Kocaeli Cebeci Sahili 3. Etapla genişliyor

Kocaeli Cebeci Sahili 3. Etapla genişliyor

Sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getirmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cebeci 3. Etap sahil düzenlemesi için ihaleye çıktı. İhaleye 6 firma teklif verdi. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de balıkçıların modern satış yerinde inşaat sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Sahili’nde balıkçılar için yaptığı yeni balık satış yerinin çalışmaları hızla sürüyor.

Kocaeli Yeniköy Sahili yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesi Yeniköy sahilinde 45 dönüm alan üzerindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Bağırganlı Sahili tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil bölgelerini turizme kazandırmaya devam ediyor. Sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi haline gelen Kandıra sahilleri, her yıl artan oranlarla, binlerce tatilciyi kendine çekiyor

Kocaeli Dereköy Sahili'ndeki çalışmalar tamamlanıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel ilçesinin yeni incisi Dereköy sahilinde inceleme gerçekleştirdi.

Emlak İstasyonu Brokerları Kocaeli'de bir arada!

Emlak İstasyonu Ceo`su Birol Polat, Brokerlar Adnan Mercimek, Derya Cebeci, Hamiyet Aybedir, Murat Alıcıer, Serap Yıldırım, Soner Gülsün. Kocaeli`de bir araya geldi.

Miço koyu Kadınlar plajı açılıyor!

İbrahim Karaosmanoğlu, Altınkemer ve Cebeci’nin ardından mavi bayrağı hak eden Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

Kandıra Cebeci Sahili'nin 3. etabı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Cebeci Sahili projesinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Cebeci Sahili’nin 3. etabı yaza hazır olacak!

Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar başladı. Yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanan 3. etapta, 11 bin 600 metrekare alanda sahil düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Kandıra Bağırganlı Sahili turizme kazandırılacak!

Cazibe merkezi haline gelen Kandıra, her yıl artan oranlarla tatilciyi kendine çekiyor. Bağırganlı sahilini de hizmete sunmak için hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahili düzenleyecek firmayı belirlemek için ihale gerçekleştirdi.

Kocaeli Cebeci Sahili'nde 3. etap çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabında çalışmalar başladı.

Cebeci 3. Etap Sahil Düzenleme Projesi için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahilleri vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor. Eskiden yanına yaklaşılamayacak sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Cebeci sahilini genişletmek amacı ile ihale düzenledi.

Kocaeli Karşıyaka Sahili yeniden düzenleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karşıyaka sahilinin halkla buluşması için hemen çalışma başlatılması talimatı verdi. Karaosmanoğlu, bölgenin Başiskele’de yaşayanların beğeneceği bir alan olacağını söyledi.

Kocaeli Cebeci Sahili 3. Etapla genişliyor Haberi

Kocaeli Cebeci Sahili 3. Etapla genişliyor

Sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getirmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cebeci 3. Etap sahil düzenlemesi için ihaleye çıktı. İhaleye 6 firma teklif verdi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabı için kolları sıvadı. 11 bin 600 metrekare alanda yapılacak sahil düzenlemesi için ihaleye çıkıldı. İhaleye 6 firma teklif verdi. Cebeci 3. Etap Sahil Düzenleme Projesi için yapılan ihaleye en yüksek teklif 598 bin 631 TL olurken en düşük teklif 456 bin 120 TL ile kaldı.


Mavi Bayraklı Cebeci sahiline yapılacak 3. Etap, 11 bin 600 metre kare alan üzerine olacak. Sahil düzenlemesi kapsamında 3 metre genişliğinde yürüyüş yolu yapılacak. Yaklaşık 4 bin metrekare yeşil alanın olacağı çalışmada duş üniteleri, soyunma kabinleri, çeşme, çocuk oyun alanları, kameriyeler ve çelik köprü yer...