22 / 05 / 2024

kocaeli çevre cezası

kocaeli çevre cezası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yılın 9 ayında yapılan denetimlerde, çevreyi kirlettiği belirlenen tesislere toplam 50 milyon 574 bin lira idari para cezası uygulandı. En çok ceza sırasıyla Kocaeli, Tekirdağ ve Ankara'ya kesildi.

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Kocaeli'de konut imarlı arsa satacak! 8 Taksitle KDV'den ve vergiden muaf arsa fırsatı!

Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim tarihinde  yapılacak.

O ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf 6 arsa satılıyor! Taksitle arsa almak isteyenler dikkat! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, Çayırova, Derince ve Başiskele ilçelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Kocaeli'de konut dolandırıcılığı için 134 yıl hapis istemi!

Kocaeli Başiskele'de konut sahibi yapma vaadiyle para aldıkları 11 kişiyi evlerini teslim etmeyerek dolandırdıkları ileri sürülerek tutuksuz yargılanan inşaat firması sahibi Arif Mutlu ile eski eşi ve sevgilisi için, toplam 134 yıl 2 ay hapis ve 391 bin 496 lira para cezası verildi.

Kocaeli Körfez'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli İlimtepe Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Yapı Denetim Bakanı'na ceza!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Başkanı olan Nizam Genç'in firmasına bir sene boyunca iş almaktan men cezası verdi. 

Kocaeli'de 26.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Çayırova ve Başiskele'de yer alan 5 adet arsayı 26 milyon 257 bin 80 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli Milli Emlak'tan satılık 26 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli'nde yer alan 26 gayrimenkulü satıyor. 

Kocaeli Millet Bahçesi ihalesi 27 Ekim'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Millet Bahçesi projesinin ihalesini 27 Ekim'de gerçekleştirecek.

Kocaeli'de 22.1 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü,  Kocaeli'de yer alan 7 adet arsayı 22 milyon 83 bin TL'ye satıyor...

Kocaeli'de 9.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Gebze ve Kartepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 9 milyon 145 bin TL bedelle satışa çıkardı.

kocaeli çevre cezası Haberi

kocaeli çevre cezası

Çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla sanayi tesisleri ve diğer faaliyetlere yönelik denetimler aralıksız sürüyor. ÇED İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü verilerine göre, ÇED İzleme ve Çevre Denetimi Dairesi Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik İl müdürlüklerince geçen yıl yapılan 23 bin 292 çevre denetimi sonucunda, 57 milyon 290 bin 684 lira idari para cezası verildi. Ayrıca 111 tesisin faaliyeti durduruldu. Bu yılın 9 ayında ise toplam 27 bin 757 denetim yapıldı. Denetimler sonucunda çevreyi kirlettiği belirlenen tesislere toplam 50 milyon 574 bin 371 lira ceza uygulandı. Bu yıl faaliyeti durdurulan tesis sayısı ise 107 oldu. ÇED İzleme ve Çevre Denetimi Dairesi Başkanlığı, cezaların yüzde 52’sini atıklar nedeniyle keserken, bunu yüzde 35 suyun kirletilmesi, yüzde 10 ÇED cezaları, yüzde 3 havanın kirletilmesi...