15 / 05 / 2024

kocaeli dalgakıran

kocaeli dalgakıran

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmayla fırtınalı havalarda kayık ve teknelerin zarar görmemeleri için sahile dalgakıran yapılıyor. Çalışma Karamürsel Fener Yolu Caddesi mevkiinde gerçekleştiriliyor.

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

Gayrimenkulde mevcut ekspertiz uygulaması değiştirilmeli!

MAKFED Başkanı Adnan Dalgakıran, COVID-19'un ekonomik etkileriyle mücadeleye ilişkin tavsiyelerde bulundu. Dalgakıran, "Gayrimenkulde mevcut ekspertiz uygulamasının değiştirilmeli" dedi..

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Mahmut Özgener: Dalgakıran'da süre uzatılsın!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, düzenlenen meclis toplantısında Oda ve İzmir ile ilgili taleplerini sıraladı. Özgener,  Dalgakıran Projesi'nde sözleşme süresinin uzatılmasını talep etti.

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dalgakıran ve Sertan Aydın ortaklığında kuruldu. 

Kamunun ihale şartnamelerini yenilemesi gerekiyor!

Makine İhracatçıları Birliği (MAİB) Başkanı Adnan Dalgakıran, Türk ürünlerinin yabancılara göre çok pahalı olmadığını, rekabet edebildiğini belirtti.

Gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gerekenler!

ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Geliştirme Ve Eğitim Gelişim DirektörüBirgül Dalgakıran, gayrimenkul danışmanlarının önemine değindi. Dalgakıran, gayrimenkuldanışmanı seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Dalgakıran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dalgakıran İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emrah Dere imzasıyla kuruldu.

IHI Türkiye’de turbo kompresör fabrikası kuracak!

Japon devi IHI, Osmangazi Köprüsü ile başlayan Türkiye hikâyesine sanayi ile devam ediyor. IHI Türkiye’de Dalgakıran ile turbo kompresör üretecek. Yatırımın 2017 yazında bitmesi öngörülüyor.

Kocaeli'deki Tarihi Taş Camii restore ediliyor!

Kocaeli’nin dört bir yanında yer alan tarihi yapıları restore ederek günümüze kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bahçecik Servetiye Karşı Köyü’ndeki Taş Camii’yi de restore ediyor.

Kocaeli Derbent’ten Suadiye’ye uzanan grup yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yollarda bakım ve yenilme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derbent’ten Suadiye’ye kadar uzanan grup yolunda yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Birgül Dalgakıran, ERA Franchise Geliştirme Direktörü oldu!

Gayrimenkul franchise geliştirme sektörünün deneyimli ismi Birgül Dalgakıran, ERA Gayrimenkul Türkiye’de Franchise Geliştirme ve Eğitim Gelişim Direktörü olarak göreve başladı. Dalgakıran'ın, ticari gayrimenkul ve franchise alanında uzmanlıkları bulunuyor.

kocaeli dalgakıran Haberi

kocaeli dalgakıran



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de kayık ve teknelerin güvenli olarak demirlemesi için sahilde çalışma yapıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmayla fırtınalı havalarda kayık ve teknelerin zarar görmemeleri için sahile dalgakıran yapılıyor. Çalışma Karamürsel Fener Yolu Caddesi mevkiinde gerçekleştiriliyor.



45 METRE UZUNLUĞUNDA


45 metre uzunluğa sahip olacak dalgakıran 10 metre genişliğinde olacak. Dalgakıran bölge halkına ait kayık ve teknelerin dalgalardan hasar görmesini engelleyecek. Dalgakıranın oluşturulması için 7 bin ton taş kullanılacak. Dalgakıran tabanda 20 metre, üstte 10 metre genişliğinde olacak.


Kocaeli Büyükşehir...