29 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir spor salonunu da Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, öğrencilerin spor aktivitelerini rahatça yapabilmelerini sağlayacak olan spor salonu farklı spor dallarında antrenman yapma imkânı sağlayacak. 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR


Darıca ilçesindeki spor faaliyetlerine katkı sağlayacak spor salonunda taşyünü asma tavan ve alüminyum asma tavan imalatları tamamlanırken çevre imalatları kapsamında granik parke taşların döşenmesi de yapıldı. Basket potaları da takılan yeni spor salonunun giriş ve merpenleri, mermerle kaplandı.

MONTAJ İŞLEMLERİ


Tüm binada ısıtma, havalandırma ve yangın tesisatının yapımı sürerken kazan dairesi imalatları da hızla tamamlanıyor. Soyunma odalarının oturma alanları ve dolap montajları gerçekleştiriliyor. Tribün oturma koltuklarının montajına da başlayacak ekipler, ahşap kapıların bir kısmının montajını da yaptı.

BASKET VE VOLEYBOL SAHALARI


Bin 100 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu toplam bin 600 metrekare alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 13 metre ölçülerinde voleybol sahası bulunacak. Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon yer alacak.

BİN 600 METREKARE


Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve büfe için ayrılmış kısımlar bulunacak. Salonun inşaatında 28 ton demir 366 metreküp alüminyum kompozit panel, 1840 metrekare kenetli çatı ve cephe kaplaması, 115 ton yapı çeliği, yaklaşık 450 metreküp hazır beton kullanılacak. 


Geri Dön