06 / 07 / 2024

Kocaeli Derbent asfalt

Kocaeli Derbent asfalt

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yollarda bakım ve yenilme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derbent’ten Suadiye’ye kadar uzanan grup yolunda yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Kocaeli Akçaray Tramvay hattı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akçaray tramvay hattı beton, asfalt ve parke ile kaplanıyor.

Kocaeli'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehirdeki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri çalışma kapsamında yollarda oluşan çukurları ve altyapı nedeniyle bozulan yollara asfalt yama yapıyor.

Kocaeli'ye asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

Kartepe Derbent Deresi ıslah ediliyor!

Kocaeli’nde yaşam kalitesini artırmak için altyapı yatırımları gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe İlçesine bağlı Derbent bölgesinin yüzey sularının düzenli akışını sağlamak için dere ıslahı ile yağmursuyu hattı inşaatı yapıyor.

Kocaeli Bosna Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gebze ile Çayırova ilçelerini birbirine bağlayan Bosna Caddesi’ni yeniden düzenliyor. Bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapılacak.

Kocaeli Derbent’ten Suadiye’ye uzanan grup yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yollarda bakım ve yenilme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derbent’ten Suadiye’ye kadar uzanan grup yolunda yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Kocaeli Yuvacık Fay Hattı Yolu’nun genişliği 20 metre olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ilçesi Aşağı Yuvacık ile Yukarı Yuvacığı birbirine bağlayan Yuvacık Fay Hattı yolunda yenileme çalışması başlattı. 8 metrelik yol, 20 metreye genişleyecek ve yaklaşık 2 bin 500 ton asfalt atılarak modern hale getirilecek.

Kocaeli İnönü Caddesi’ne 3 bin ton asfalt!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Kocaeli İnönü Caddesi etap etap yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışması yapacak.

Kocaeli Bağırganlı-Seyrek yolu asfaltlandı!

Kocaeli Kandıra ilçesinde yer alan Bağırganlı- Seyrek yolundaki asfalt çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kandıra'da yol çalışmalarına devam edileceğini belirtti.

Kocaeli Hürler Caddesi'nde asfaltlama çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele İlçesi’nde bulunan Hürler Caddesi’ni daha kaliteli bir şekle getirmek için asfalt çalışmasına başladı. 800 metrelik alana sahip Hürlet Caddesi asfaltlandıktan sonra bölge trafiğini rahatlatacağı düşünüşüyor.

Kocaeli Kandıra'da yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Kandıra Belediyesi dört mahallede asfalt, ara sokaklara parke taşı döşeme ve arazi yolu dolgu çalışmalarına başladı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yazın gelmesiyle birlikte çalışmaların hızlandığını belirtti.

Kocaeli Derbent asfalt Haberi

Kocaeli Derbent asfalt


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yollarda bakım ve yenilme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derbent’ten Suadiye’ye kadar uzanan grup yolunda yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Bu güzergah Maşukiye, Derbent ve Suadiye üzerinden Aslanbey’e de ulaşım sağlıyor.


7 BİN TON ASFALT


Derbent-Suadiye arasında bulunan yol bölümü 2 bin 800 metre uzunluğa sahip. Çalışma yapılan yol bölümünde 7 bin ton asfalt kullanılacak. Yolun genişliği 6,5-7 metre arasında olacak. Yol kenarlarındaki kaldırımlarda 3 bin metrekare parke döşenecek. Yolun 300 metrelik kısmında çalışmalar tamamlandı.





Kocaeli Büyükşehir...