06 / 05 / 2024

Kocaeli İnönü Caddesi etap etap yenilenecek!

Kocaeli İnönü Caddesi etap etap yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışması yapacak.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışması yapacak. 5 gün boyunca sürmesi planlanan çalışmalar trafiğin aksamaması için gece 24.00-06.00 saatleri arasında hayata geçirilecek. Çalışma yapılan saatlerde araç trafiği Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinden Kuzey Yan Yola bağlanarak gerçekleşecek.


 


GECE ÇALIŞMASI YAPILACAK


Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, İnönü Caddesi’nin ömrünü yitirmiş ve yıpranmış yollarını daha modern hale getirmek amacıyla 19 Ağustos Cuma gecesi saat 24.00’ten itibaren asfalt çalışmasına başlayacak. Sabah 06.00 saatine kadar yapılacak çalışmalarda ilk gün Kocaeli Devlet Hastanesi ile Cumhuriyet Parkı’nda uygulamalar yapılacak.


 


ETAPLAR HALİNDE YAPILACAK


İkinci gün Cumhuriyet Parkı ile Yeni Turan Durağı, üçüncü gün Yeni Turan ile Vali Konağı, son gün ise Orduevi ışıklarına kadarki kısımda asfalt çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmaların 23 Ağustos Salı gecesi sona ermesi planlanıyor.


 



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön