27 / 04 / 2024

35.Sokak’ın ilk etap satışlarının yüzde 60’ı tamamlandı!

 35.Sokak’ın ilk etap satışlarının yüzde 60’ı tamamlandı!

İzmir’de inşaatı devam eden, BREEAM Sertifikalı konut projesi 35.Sokak’ın ilk etap satışlarının yüzde 60’ı tamamlandı. Türkiye’nin çelik yapı sistemi ile inşa edilen en büyük konut projesi olan 35. Sokak, tüm Türkiye’den yoğun talep görüyor



TÜRKİYE’yi çelik yapı sistemleri ile tanıştıran Akşan Yapı tarafından, İzmir’de inşaatına başlanan 35. Sokak’ın ilk etabında bulunan konutların yüzde 60’ı satıldı. 555 adet konutu içeren 35. Sokak’ta; 1+1 bahçeli evler, 2+1 daireler, 2+1 bahçe dubleksleri, 3+1 sıra evler, 3+1 bahçe dubleksleri ve 4+1 avlulu evler olmak üzere toplam 6 tip konut seçeneği bulunuyor. Konut seçeneklerinin metrekare büyüklükleri ise 81 metrekare ile 272 metrekare arasında değişiyor. 

Başlangıç fiyatları 

Proje büyüklüğünün 200 milyon TL olduğu 35. Sokak’ta 1+1 daire fiyatları 199 bin TL’den başlarken 4+1 avlulu evlerin 

fiyatları 533 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Bahçeli konutlar

35. Sokak’ın ilk etap satışlarından son derece memnun olduğunu belirten Akşan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek, şöyle konuştu: “35. Sokak’ta, konut sahibi olmak isteyenlere birçok avantajı bir arada sunuyoruz. Türkiye’nin çelik yapı sistemi ile inşa edilen en büyük konut projesi 35. Sokak’ta daire fiyatına bahçeli konut sahibi olmak mümkün. Şehir hayatından kopmadan bahçeli ev sakinliğini yaşamak isteyenler için 35. Sokak ideal bir proje oldu. Diğer taraftan fiyatlarımız İstanbul ile kıyaslandığında çok cazip bir tablo çiziyor. Gayrimenkul sektöründe yükselen bir grafik izleyen İzmir’de bulunan projemiz, satışa sunulduğu günden bugüne kadar İzmir’e sağladığı katkılarla da kentsel dönüşüm için örnek proje konumuna geldi. Bütün bu özellikleri ile 35. Sokak tüm Türkiye’den büyük ilgi görüyor.”


Sosyal alanlarda neler var


YATLAŞIK 95 dönüm yeşil alanıyla 35. Sokak, yaşamınızın her anında doğayı doya doya tatmanıza olanak tanıyor. Sürdürülebilir yaşam konseptiyle doğa dostu çözümler sunan 35. Sokak, 1350 metrekarelik spor merkezi, basketbol sahası, tenis kortu, fitness salonu, spa salonu, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, iki adet açık yarı olimpik havuz, bir adet yarı kapalı yarı olimpik havuz, kreş, kütüphane, organik sebze ve meyve bahçeleri manavını bünyesinde barındırıyor. Konutların altında bulunan 940 araçlık kapalı otopark da yer alıyor.


35. Sokak nasıl inşa ediliyor


YAPISAL çelik sistemleriyle inşa edilen 35. Sokak’ta çeliğin gücü kullanılıyor. Bilindiği gibi yapısal çelik sistemi, tüm duvarların döşeme ile birlikte taşıyıcı özellikte olduğu ve galvanize çelikten soğuk şekillendirme yöntemi ile üretilen yapı türüdür. Fabrikada modern makinelerle kontrol ve denetim altında üretilen çelik taşıyıcı sistem elemanları, korunaklı bir şekilde inşaat sahasına getirilip monte ediliyor. Yapısal çelik sistemleri, gelecek nesillere duyarlı, evrene saygılı ve öncü çevreci kimliği ile yaşama değer katıyor.


Kullanılan çeliğin yüzde 90’ı geri dönüşüme uygun


35.Sokak’ta kullanılan 3 bin 600 ton çeliğin yüzde 90’nı geridönüştürülebilir özellikte. Proje, minimum inşaat atığıyla çevreye verilecek zararı ortadan kaldırarak, gelecek için daha yaşanabilir bir çevre vaadediyor. Öte yandan, Türkiye’de ilk defa kullanılan solar elektrik enerjisi sistemiyle yılda 400 bin kWh elektrik üreterek 290 ton daha az karbon salımı gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Hürriyet


Geri Dön