14 / 05 / 2024

kocaeli Derbent Deresi ıslah

kocaeli Derbent Deresi ıslah

Kocaeli’nde yaşam kalitesini artırmak için altyapı yatırımları gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe İlçesine bağlı Derbent bölgesinin yüzey sularının düzenli akışını sağlamak için dere ıslahı ile yağmursuyu hattı inşaatı yapıyor.

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Kocaeli Kumla Deresi Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kumla Deresi üzerine ilave bir betonarme köprü inşa edecek.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine inşa edilen köprü tamamlandı.

Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nın temel hafriyatı tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor. Proje kapsamında yan yol uygulamaları gerçekleştiriliyor.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamındaki 3 bin 900 metrelik istinat duvarının 3 bin 700 metrelik kısmı tamamlandı

Gölcük Asar Deresi projesi 2017'de tamam!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte 25 Milyon TL´lik Asar deresi projesini denetledi.

Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı 25 milyon TL'ye mal olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Milyon TL’ye mal olacak Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı ve bununla birlikte gerçekleştirilen yan yolların geldiği son durumu yerinde denetledi.

Kartepe Derbent Deresi ıslah ediliyor!

Kocaeli’nde yaşam kalitesini artırmak için altyapı yatırımları gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe İlçesine bağlı Derbent bölgesinin yüzey sularının düzenli akışını sağlamak için dere ıslahı ile yağmursuyu hattı inşaatı yapıyor.

Kocaeli Derbent’ten Suadiye’ye uzanan grup yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yollarda bakım ve yenilme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derbent’ten Suadiye’ye kadar uzanan grup yolunda yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü’nün kirişleri yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje ile mevcut köprünün kotu yükseltilerek, yağışlarda oluşan sel baskınının önüne geçilecek.

Kocaeli Eşme Maden Deresi’ne modern köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapımı gerçekleştiriliyor. Proje ile mevcut olarak bulunan köprünün kotu yükseltilecek.

kocaeli Derbent Deresi ıslah Haberi

kocaeli Derbent Deresi ıslah


Samanlı dağları eteklerinde kurulu bulunan turizm merkezi Kartepe ilçesinde son 12 yılda onlarca altyapı projesi gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar ile ilçenin düzenli içmesuyu ihtiyacını karşılanarak, kanalizasyon hatları ile atıksular arıtma tesisine aktarılarak bertaraf edildi. İlçe sınırları içerisinde yer alan Sapanca gölü de kuşaklama kollektör hatları ile atıksulardan arındırılarak koruma altına alındı.


İSU Genel Müdürlüğü, son dönemlerde aşırı yağışların etkili olduğu ilçenin çeşitli bölgelerindeki yüzey sularını toplamak için dere ıslahları ile yağmursuyu hatları gerçekleştiriyor. Yazın yeşil doğası, kışın ise kayak pistleri ve Sapanca gölü ile turizm merkezi olan Kartepe’nin, Derbent bölgesi Samanlı dağlarından gelen kar suları ile yüzey sularının aktığı Derbent deresinin insan ve çevre sağlığını olumsuz etkilememesi için ıslah projesi hazırlandı. Bir süre önce başlanan çalışmalar kapsamında, derenin Derbent Meslek Yüksekokulu...