08 / 05 / 2024

Kocaeli Devlet Hastanesinde son durum ne

Kocaeli Devlet Hastanesinde son durum ne

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yeni bina inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Maliyeti 50 milyon 400 bin TL’yi bulan inşaat; Bakan Fikri Işık’ın açılış tarihi olarak verdiği 29 Ekim 2016’ya yetiştirilecek gibi gözüküyor.

Devlet Hastanesinde çalışmak isteyenler bakın hangi kadrolarda alım yapılacak!

İş arayanların gözü şehir hastanelerinde! İlkokul mezunu olanlar KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecek. 30 farklı branşta personel alımı yapılacak ve şehir hastanelerinde yeni görevler verilecek. 

Resmi tatillerde çalışanlar dikkat! Yargıtay’dan emsal niteliğinde karar! Kıdem tazminatı hesabı baştan sona değişiyor!

Bursa'da, taşeron firma bünyesinde çalıştığı devlet hastanesinde 18 sene süresince yıllık izin kullanmayan işçiye Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, bir çalışanın 18 senede yalnızca 26 gün izin kullanmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu belirtti.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Milyonlarca kişiye şok! Özel hastanelerde yüzde 40 zam bombası! SGK sisteminden ayrılıyorlar!

SGK'nın, özel hastaneleri tüm branşlarda anlaşmaya zorlamasıyla, bazı özel hastaneler SGK sistemi dışında kaldı. Devlet hastanesinde randevu bulamayan hastalar, özel hastanelerde fahiş rakamlarla karşılaşıyor. Şimdi de yüzde 40 zam gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Devlet hastanesinde çalışmak isteyenlere fırsat doğdu! İşte başvuru detayları!

Devlet hastanesinde çalışmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! İşte merak edilen detaylar!

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

'Kocaeli Devlet Hastanesi kapatılacak' iddiası mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi açıldıktan sonra iki yıl önce hizmete giren Kocaeli Devlet Hastanesinin kapatılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çayırova Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yapımı planlanan devlet hastanesi projesinin başlangıç ve bitiş tarihleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Kocaeli Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman başlayacak?

Kocaeli'de yapımına başlanması planlanan Gölcük Devlet Hastanesi'nin temeli iki yıldır temeli atılamadı. 250 yataklı yeni ve modern hastane binasının 71 milyon 250 bin TL’ye mal olması planlanıyor.

Kocaeli Devlet Hastanesinde son durum ne Haberi

Kocaeli Devlet Hastanesinde son durum ne

Yıllardır Kocaeli'de hizmet veren Kocaeli Devlet Hastanesi’nin mevcut binası bilindiği üzere 17 Ağustos 1999 depreminde kısmi zarar görmüş ve günümüzde nüfus artışıyla birlikte ihtiyacı karşılayamaz bir hal almıştı. Hastanenin hemen yanında yer alan alanda mevcut bina yerine yapılacak yeni hastane binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak hastane inşaatını gezen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, devlet hastanesinin yeni binasının açılış tarihini 29 Ekim 2016 olarak belirlemişti. İnşaatın yüklenici firması ise bu hedefi yerine getirebilmek var gücüyle çalışıyor.


HEDEF 29 EKİM 2016


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile birlikte devlet hastanesi inşaatına giderek, inşaat alanında incelemelerde bulunmuştu. İnşaatı hızlıca bitmesi temennisinde bulunan Bakan Fikri Işık, burada işi yüklenici firmanın yetkilileriyle birlikte basın mensuplarına...