15 / 05 / 2024

Kocaeli Dilovası Doğu Kavşağı

Kocaeli Dilovası Doğu Kavşağı

Kocaeli Dilovası Eynerce Deresi üzerinde bulunan ve yapımında sona yaklaşılan Doğu Kavşağı çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Ali Toltar birlikte incelediler.

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Doğu Marmara’nın kongre merkezi hızla tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Doğu Marmara'da Temmuz'da 7 bin 972 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü Doğu Marmara Temmuz ayında gerçekleşen konut satışlarını açıkladı..

Doğu Marmara Bölgesi'nde Haziran ayında 7 bin 27 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2018 yılı Haziran ayında 7 bin 27 konut satışı gerçekleştirildi. 

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

Doğuş GYO'dan Kocaeli imar planı davası açıklaması!

Doğuş GYO, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisince onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nın iptali istemiyle dava açtı.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

Doğuş GYO'dan Kocaeli imar planı açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 17 Eylül 2015 tarih ve 516 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na Doğuş GYO 11 Ocak'ta iptali istemiyle dava açıldığı bildirilmişti.Dava süreci devam ediyor.

Kocaeli Dilovası Doğu Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Dilovası Eynerce Deresi üzerinde bulunan ve yapımında sona yaklaşılan Doğu Kavşağı çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Ali Toltar birlikte incelediler.

Doğuş GYO Kocaeli imar planı için dava açtı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na 11 Ocak 2016'da iptal istemiyle dava açtı. Dava ile ilgili süreç devam ediyor.

Kocaeli 2. Doğu Marmara İDEV Evlilik ve Konut Fuarı başladı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından bölgedeki illerin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) açıldı. 120 firmanın katıldığı konut fuarı 4 gün sürecek.

Doğuş GYO'dan Kocaeli nazım imar planına iptal davası!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre,Doğuş GYO Kocaeli nazım imar planına iptal davası açtı.

Kocaeli Dilovası Doğu Kavşağı Haberi

Kocaeli Dilovası Doğu Kavşağı

Yaklaşık bir aydan beridir Dilovası’ndan D 100 karayoluna çıkış bağlantısının tamamlanarak araç trafiğine açılmasından sonra  seferde D 100 karayolundan ilçeye giriş için çalışmalar tamamlanma aşamasına gelinildi.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Ali Toltar beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve diğer teknik yetkililer ile birlikte ilçenin doğu girişinde yapımına devam eden köprülü kavşak üzerinde yapılan son çalışmaları yerinde değerlendirdiler. Ayrıca  D 100 karayolundan ilçeye girişin ve çevre düzenlemeleri ile yeşillendireme çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili teknik ekipten bilgi aldılar.


Dilovası Belediye Başkanı  Ali Toltar yaptığı açıklamada “D 100 Karayolu üzerinden ilçemize  doğu ve batı bağlantı noktaları daha önceki yıllarda trafik lambalarıyla oluyordu. Bu noktalardan ilçeye giriş ve çıkışlarda can ve mal güvenliği açısından çok sıkıntıların olduğundan önce DYO sapağı...