06 / 05 / 2024

kocaeli emekli toki projesi

kocaeli emekli toki projesi

Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları başvurusu bugün başlıyor. Projede 272 adet daire emekliler için satışta. Ev seçeneklerinin 2+1 olarak tasarlandığı TOKİ Kocaeli Kandıra projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022!

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022 ve proje detayları...

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 adet konuta yer veriliyor.

Kocaeli Sivritepe TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kocaeli Dilovası TOKİ'de teslimler Kasım'da!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Dilovası bölgesinde inşa edilen 915 konutun teslimleri Kasım ayında gerçekleşecek. 2015 yılında temeli atılan projede sona yaklaşıldı.

Kocaeli Kandıra TOKİ emekli kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Kandıra Emekli projesinin kuraları çekildi.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu 07.03.2018 henüz belli olmadı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

kocaeli emekli toki projesi Haberi

kocaeli emekli toki projesi

Başvuru işlemlerinin T. Halk Bankası A.Ş.’nin Kocaeli ilinde bulunan yetkili şubelerince yürütülecek olan TOKİ Kocaeli Kandıra Evleri'nde başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek.


Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra Evleri seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplamda 272 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor.


2016 TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları'nda ödeme planına göre yüzde 20 ya da yüzde 12 peşin ödemelerde kalan tutarlar 180 ay veya 240 aya kadar vade sağlanıyor.


Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları başvurusu bugün başladı ve 31 Mart 2016 tarihine kadar devam edecek. Fiyatların ihale yapıldıktan sonra açıklanacağı projede kura çekimi 13 Nisan 2016 günü yapılacak.


Satış duyurusu için