21 / 05 / 2024

Kocaeli evlilik fuarı

Kocaeli evlilik fuarı

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

Kocaeli'nde İdeal Ev ve Konut Fuarı düzenlenecek!

Kocaeli'nde "İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı" düzenlenecek.Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından konut satın almak isteyenler ve evlilik hazırlığındaki çiftlere yönelik fuar düzenlenecek.

Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi!

Kartepe Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2020'de evlilik işlemleri için başvuranların sayısını duyurdu. Açıklanan rakamlara göre Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi...

İzmit Fuarı’ndaki 30 iş yeri kiralandı!

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

Kocaeli Fuar Merkezi'ne yaya köprüsü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi araç ulaşımını rahatlatmak üzere gerçekleştirdiği proje alanlarına bir yenisini daha ekleyerek yeni yaya köprüleri inşa ediyor.

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'ne yeni köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi ile Sanayi Mahallesi arasına yeni köprü inşa ediyor.

Kocaeli Defterdarlığı'ndan hazine arazisi açıklaması!

Kocaeli Defterdarlığı, hazine arazilerinin durumları, Mermerciler Fuarı ve Küçük Sanayi işletmeleriyle alakalı açıklamada bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Encümen toplantısı Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın‘ın katılımıyla Encümen Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıda Gündoğdu Kalıcı İş Merkezi, Fuar alanı ve Karamürsel Terminal’indeki işyeri kiralamaları gerçekleştirildi.

Dev firmalar İDEV Fuarı'nda boy gösterdi!

İdeal ev, evlilik ve konut fuarında (İDEV) konut projeleri alanında faaliyet gösteren firmalarla görüştük. Firmalar ikincisi düzenlenen İDEV fuarında ilgiden oldukça memnun olduklarını belirttiler.

Kocaeli 2. Doğu Marmara İDEV Evlilik ve Konut Fuarı başladı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından bölgedeki illerin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) açıldı. 120 firmanın katıldığı konut fuarı 4 gün sürecek.

Bernardo 2016 Evlilik Dünyası Fuarı'nda yerini alacak!

Bernardo, 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Evlilik Dünyası Fuarı’nda yeni tasarımları ile yerini alacak.Fuarda ayrıca Türkiye’de sadece Bernardo’nun satışını gerçekleştirdiği Royal Bone China yemek takımları sergilenecek.

Wyndham Grand İstanbul Levent Evlilik Fuarı 23-24 Ocak'ta!

Açıldığı günden beri birçok başarılı organizasyona imza atan Wyndham Grand İstanbul Levent, 23-24 Ocak 2016 tarihleri arasında evlilik fuarı düzenleyecek.

Kocaeli evlilik fuarı Haberi

Kocaeli evlilik fuarı

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. Fuara ilçemizde 5 firmanın bir araya gelerek oluşturduğu MARYAP A.Ş damga vurdu. İlçemizi fuarda temsil eden tek firma olan MARYAP A.Ş, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi  ve Anafartlar Caddesi arasında bulunan arazi üzerine kurulu olan Altın Şehir projesini tanıttı. 


5 FİRMA BİR ARAYA GELDİ

Evlilik arifesinde olan çiftlere projelerini tanıtan MARYAP A.Ş çiftlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Olkar İnşaat'ın sahibi Mehmet Olhan, Mert Kuyumculuk'un sahibi İrfan Kesgin, Gemici Kuyumculuk'un sahibi Ceyhun Gemici, Ümit Usta'nın sahibi Ümit Karslıoğlulları ve Uzmet İnşaat'ın sahibi Yavuz Atalay'ın bir araya gelerek oluşturduğu MARYAP A.Ş'nin Altın Şehir Projesinden sonra Kentsel Dönüşüm Projesi yapmak istiyor. 


PROJE İLGİ GÖRDÜ


Altın Şehir Projesi adı gibi adeta altın gibi fırsatlar...