29 / 04 / 2024

kocaeli gebze küçük istanbul olma yolunda

kocaeli gebze küçük istanbul olma yolunda

Kocaeli’nin ilçesi ama İstanbul’un gölgesinde büyüyen Gebze, Türkiye’nin dev sanayi tesislerine ev sahipliği yapıyor. Körfez Otoyolu Projesi sayesinde yıldızı parlayan ilçe, ‘Küçük İstanbul’ olma yolunda.

Kocaeli Gebze'de 19 bin 530 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gebze'de yer alan parselin muhammen bedeli ne kadar? 

TOKİ Kocaeli Gebze 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Gebze projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Gebze 2022 sosyal konut projesi...

Kocaeli'de 100 bin TL'ye satılık iş yeri fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

Reysaş GYO Kocaeli Gebze'de 82.2 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, 3 Ağustos 2021 ve 660 nolu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Köyü 317 Ada 14 Parsel üzerinde yer alan Vona Holding A.Ş.'ye ait 34.477,19 metrekare büyüklüğündeki arsa KDV dahil 82 milyon 220 bin 630 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. 

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Körfez'de arsa ve arazi satışları arttı! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Gebze Köşklüçeşme'de ASM ihtiyacı TBMM'de!

Gebze'nin Köşklüçeşme Mahallesi'nin Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze Emlak Konutları kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında, 6471 Ada 1, 2, 3 ve 4 Parsel Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı, Kısmi Kesin Kabul

kocaeli gebze küçük istanbul olma yolunda Haberi

kocaeli gebze küçük istanbul olma yolunda

Kocaeli’nin ilçesi ama İstanbul’un gölgesinde büyüyen Gebze, Türkiye’nin dev sanayi tesislerine ev sahipliği yapıyor. Kamu ve özel şirketlerin ar-ge ve teknoloji üssü olarak seçtiği ilçede, uluslararası şirket de konumlanmış durumda. Körfez Otoyolu Projesi sayesinde yıldızı parlayan ilçe, ‘Küçük İstanbul’ olma yolunda.


Türkiye ekonomisinin yaklaşık yarısını sırtlayan İstanbul, aynı zamanda yakınındaki yerleşim bölgelerine de büyük bir avantaj sağlıyor. Bunun en güzel örneği Gebze ilçesi. İzmit'e bağlı olmasına rağmen coğrafi yakınlık bakımından İstanbul'un yanıbaşında bulunan Gebze, büyük sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapıyor. Yerli ve yabancı şirketlerin üs olarak seçtiği Gebze, son yıllarda ise Körfez Köprüsü, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Marmaray Projesi'nin ilçeye kadar uzanan metro hattıyla entegre hale getirilmesi sayesinde yıldızı parlayan bir kent haline dönüştü.


TÜRKİYE'NİN AR-GE ÜSSÜ


Mega projelerle ulaşım imkânlarının sanayi...