03 / 05 / 2024

kocaeli Gezegen Evi

kocaeli Gezegen Evi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Sanal Gerçeklik Küresi'nin temeli atıldı. 10,5 milyon lirayı bulması beklenen Gezegen Evi'nin Türkiye’de üçüncü, Kocaeli’de ise ilk kez inşa ediliyor.

Hulusi Kentmen'in İzmit'teki evi restore edilecek!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hulusi Kentmen'in Kocaeli İzmit'te bulunan evi restore edilecek. Ev, restore çalışmalarının ardından sanat evi olarak hizmet verecek. 

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Univa Kocaeli’de Ocak ayında 30 öğrenci evi satıldı!

Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme kapı açan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, 2020 yılına hızlı bir giriş yaptı. 

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesinde hayata geçirdiği Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamladı.

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Albay Sami Bey Evi restore edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tavşancıl’da bulunan tarihi Albay Sami Bey Evi'ni restore etti.

İzmit'e 10.5 milyon liralık Gezegen Evi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Sanal Gerçeklik Küresi'nin temeli atıldı. 10,5 milyon lirayı bulması beklenen Gezegen Evi'nin Türkiye’de üçüncü, Kocaeli’de ise ilk kez inşa ediliyor.

Kocaeli Akçakoca'ya kültür evi inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Akçakoca'ya kültür evi yapacak.

Kocaeli Semahat Aracı Evi restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye’sine bağışlanan İzmit Kozluk Mahallesi Dut Sokak 63 pafta, 206 ada, 2 parselde yer alan Semahat Aracı Evi yenileniyor.

Kocaeli Tavşancıl Albay Sami Bey Evi restore ediliyor!

Kocaeli Dilovası Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan üç katlı tarihi ev, restorasyon projesi kapsamında yenileniyor.

Kocaeli'de 4.200 kiracının evi riskli!

CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Haydar Akar, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin yıldönümünde Meclis’te söz alarak, deprem konusunda ülke olarak 17 yılda 17 santimetre yol alınamadığını belirtti.

Kocaeli Gölcük TOKİ Evleri'ne 1750 müracat!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kocaeli Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, evi olmayan emekliler için hayata geçirilecek olan TOKİ Evleri konusunda bilgi verdi.

kocaeli Gezegen Evi Haberi

kocaeli Gezegen Evi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 10,5 milyon lirayı bulması beklenen Sanal Gerçeklik Küresi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı.


Cephanelik mevkisindeki törende konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Türkiye’de üçüncü, Kocaeli’de ise ilk olan projenin temelini attıklarını belirtti.


Burada yapılacak Sanal Gerçeklik Küresi, diğer illerden farklı olarak çok yönlü kullanılacağını vurgulayan Doğan, şunları söyledi:


"İnsanlar öğrenmek istediği konularda burada sanal olarak görme, bilgi sahibi olma imkanı bulacak. Buradaki projede elektronik ve bilgisayar sistemleri en gelişmişleri olacak. Hemen yanı başındaki 17 Ağustos Deprem Müzesi Dokümantasyon ve Eğitim Merkezi de dünyanın en ileri teknolojilerini içeren bir merkez olacak. Burası, sadece Türkiye’de değil, diğer ülkelerde de bu alanda çalışmalar yapan ve örnekler arayan insanlara referans noktası olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Başbakanımız ve hükümetimizle onların vizyonuyla çalışmalarımıza...