05 / 05 / 2024

Kocaeli İlimtepe Hayvan Pazarının inşaatında son durum

Kocaeli İlimtepe Hayvan Pazarının inşaatında son durum

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe Bölgesi'nde kurulacak yeni Hayvan Pazarı ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Pazar yeri, Eylül ayının başında hizmete açılacak.

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Körfez'de 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 ev sahibi olma fırsatı! Ev alacaklar dikkat! 

Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu  180 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İlimtepe Millet Bahçesi'ne onay verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kocaeli İlimtepe'de yapılması planlanan Millet Bahçesi projesi onaylandı.

Yeşil GYO Kocaeli İlimtepe 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli, İlimtepe 21 adet parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli İlimtepe Kültür Merkezi 1 yılda tamamlanacak!l

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşa edilen İlimtepe Kültür Merkezi'nde çalışamalar hızla devam ediyor. Merkezin, 1 yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Kocaeli İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli atıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılacak İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçedeki projeleri anlattı.

Kocaeli Çenesuyu ile İlimtepe arasına yeni yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları kapsamında Çenesuyu ile İlimtepe afet kaçış yolu arasında yeni bir alternatif yol oluşturuluyor.

Kocaeli İlimtepe Hayvan Pazarı Eylül'de hizmete açılacak!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe Bölgesi'nde kurulacak yeni Hayvan Pazarı ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Pazar yeri, Eylül ayının başında hizmete açılacak.

Kocaeli Modern Hayvan Pazarı'nın temeli Pazartesi atılacak!

İzmit Belediyesi tarafından Solaklar yolu üzerindeki Büyükşehir Mezbahası yanında yaptırılacak hayvan satış yerinin temeli 19 Ekim Pazartesi günü saat 15.00 de atılacak.

Kocaeli’nin ilk solucan gübre üretimi tesisine ruhsat verildi!

İzmit’e bağlı Nebihocalar Köyü yakınlarında Türkiye’nin dördüncü, Kocaeli’nin de tek solucan gübre üretim tesisine ruhsat verildi. Kaliforniya solucanlarının organik atıkları ve hayvan dışkısı sonucu ortaya çıkan çok değerli bir ürün olduğu öğrenildi.

Kocaeli Kandıra'da hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve de hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Kocaeli İlimtepe Hayvan Pazarının inşaatında son durum Haberi

Kocaeli İlimtepe Hayvan Pazarının inşaatında son durum

Körfez'in yeni Hayvan Pazarı için çalışma sürüyor Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe Bölgesi'ne kurulacak olan ve kısa bir süre önce yapımına başlanan Modern Kurban Pazarı Alanı'nda incelemelerde bulundu. İlimtepe Bölgesi'nde 25-30 dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan Modern Kurban Pazarı Alanı'ndaki çalışmaların kısa süre içinde tamamlanması planlanıyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kısa bir süre önce yapımına başlanan Kurban Pazarı inşaat alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı. 


Yavuz Sultan Selim Mahallesi TOKİ mevkiinde geçmişte kumlan ve sıkıntı çekilen pazar yerinin değiştirilmesi kararı aldıklarını belirten Başkan Baran, "Bu yeni yerde herkes alışverişini daha rahat yapabilecek" dedi. 


İlimtepe Bölgesi'nde, 30 dönümlük bir alan üzerine en az 250 çadırın kurulabileceği şekilde planlanarak yapımı başlatılan hayvan pazarının, kurban bayramının Eylül ayı başında bitirilmesi...