07 / 07 / 2024

Kocaeli İnşaatçılar Mütehaitler ve Emlakçılar Derneği

Kocaeli İnşaatçılar Mütehaitler ve Emlakçılar Derneği

Tunus Kebili Şehri Valisi Habib Jelidi ve milletvekili Monya Gasri ile beraberinde sanayi ve ticaret odalarından ve bölge iş adamlarından oluşan 10 kişilik ekiple ASİAD’a ziyaret ettiler...

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenler Danışmanlık İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Güven tarafından kuruldu.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapımı içi ihale gerçekleştiriyor.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avcu ve Talip Avcu ortaklığında kuruldu.

İnşaatçılar Derneği İzmir için harekete geçti!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında ilde kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanan İnşaatçılar Derneği, önceki gün toplantı düzenledi. 

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

İstanbul İnşaatçılar Derneğinden Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi değerlendirmesi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi.

Toktaşlar İnşaat Tarım Hayvancılık Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul Şubesi açıldı!

Toktaşlar İnşaat Tarım Hayvancılık Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul Şubesi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kocaeli İnşaatçılar Mütehaitler ve Emlakçılar Derneği Haberi

Kocaeli İnşaatçılar Mütehaitler ve Emlakçılar Derneği

Tunus Kebili Şehri Valisi Habib Jelidi ve milletvekili Monya Gasri, 10 kişilik ekiple ASİAD'a ziyarette bulundu.


Aynı grup içerisinde Bahren, Umman, Cezayir’den de çeşitli iş adamları, sivil toplum mensupları ve bürokratlardan oluşan 24 kişilik bir heyet ile Türk Arap Bilim Kültür ve Sanat Başkanı Muhammed Adil ve KİMEDER (Kocaeli İnşaatçılar Mütehaitler ve Emlakçılar Derneği) Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu’nun katkılarıyla ASİAD’a ziyarette bulundular.


ASİAD Dış İlişkiler Danışmanı Muhammed Emin Aşan; ziyaretimize gelen heyetle yenilenebilir enerji kaynaklarından güneş enerjisi hakkında görüşmeler yapıldı. Yapmış olduğumuz görüşmelerde tren raylarının yenilenmesi, yenilenebilir enerji kaynakları ve turizm sektöründe Türkiye’nin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtiler. Aşan; beraber proje ve çalışmalar içerisinde olacağız. dedi.


Gedikoğlu; görüşmemiz de bölgeler arasında ticareti güçlendirme ve yatırımlar üzerine ziyaretimize gelen Arap heyetinin bizlerden beklentileri çok büyük...