07 / 07 / 2024

Kocaeli İsmetpaşa Stadında son durum

Kocaeli İsmetpaşa Stadında son durum

Kocaelispor taraftarına İsmetpaşa Stadı ile ilgili kulüp yönetiminden iyi haber geldi.Yıkımı yılan hikayesine dönen İsmetpaşa Stadı ile ilgili Kocaelispor taraftarına müjdeli haber geldi.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Kocaeli’deki ağır hasarlı binalar ne zaman yıkılacak?

1999 Marmara Depremi’nden sonra Kocaeli’deki binalara hasar tespit çalışmaları yapıldı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan,TBMM’de Kocaeli’deki ağır hasarlı binalar hakkında sorular yöneltti. Milletvekili Türkkan;"500 bina neden hala yıkılmadı?" sorusunu sordu.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Göztepe Stadı'nda ses denemesi yapıldı!

Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine inşa edilen 20 bin 35 kişi kapasiteli Göztepe Stadı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Trübünlerin yükseldiği statta ses denemesi yapıldı.

Alsancak Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ekmekçioğlu, yapımı devam eden Alsancak Stadı'nda çatının montajının devam ettiğini söyledi.

Yeni Ordu stadında ilk maç Kasım'da!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, çimleri eylülde serilecek yeni Ordu stadında ilk maçın Kasım ayında oynanmasının planlandığını açıkladı...

İzmir Alsancak Stadı'nda ruhsat sorunu!

Başbakan Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül'de temeli atılan İzmir Alsancak Stadı toplu ulaşım ağının kesişme noktasında yer alıyor. İzmir Alsancak Stadı'nda şu sıralar ruhsat sorunu yaşanıyor.

Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak!

TOKİ tarafından UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 28 bin 154 seyirci kapasiteli Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak.

Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu!

Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin’in depremzedelere hibe ettiği konutlardan 17 Temmuz’a kadar tahliye etmeleri istenmişti. Kocaeli Arızlı Konutları'nda mahkeme yürütmeyi durdurdu.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yıkım hüznü!

Yeniden inşa edilecek Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yıkım hüznü yaşanıyor. Özel yerlerde faaliyetlerini sürdüren amatör futbol kulüpleri, yıkımı istemiyor.

Sakaryaspor'un yeni stadında sona gelindi!

Türk futboluna çok sayıda başarılı sporcu kazandıran ve 2. Lig'e yükselen Sakarya temsilcisi, yeni sezondaki ilk iç saha maçına, UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 28 bin kişilik yeni stadında çıkacak.

Kocaeli İsmetpaşa Stadında son durum Haberi

Kocaeli İsmetpaşa Stadında son durum

Kocaelispor taraftarına İsmetpaşa Stadı ile ilgili kulüp yönetiminden iyi haber geldi.Yıkımı yılan hikayesine dönen İsmetpaşa Stadı ile ilgili Kocaelispor taraftarına müjdeli haber geldi. Bakan Fikri Işık, Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz’u telefonla arayarak stadın yıkımının bir yıl daha ertelendiği haberini verdi. Kocaelispor Kulübü de konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Kocaelispor yönetimi yaptığı açıklamada İsmetpaşa’nın son sezonunda kulübe şampiyonluk getirmesi temennisinde bulundu.

Kocaelispor Kulübü’nden yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi;

HEP BERABER BAŞARDIK!

2015-2016 Sezonu’nda da İsmetpaşa'dayız.

İzmit İsmetpaşa Stadı'nın yıkımının bir yıl daha ertelendiği haberi bugün itibariyle bizzat Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri IŞIK tarafından Başkanımıza telefon ile iletilmiştir.


Maçları oynayabileceğimiz, on binlerce taraftarımızı ağırlayabileceğimiz alternatif bir stadyumun maalesef bulunmadığı şehrimizde Kulübümüz ve taraftarlarımızın mağduriyetinin önlenmesi için sezon biter bitmez Yönetim...