01 / 05 / 2024

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı 1 yıl ertelendi!

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı 1 yıl ertelendi!

Kocaelispor taraftarına İsmetpaşa Stadı ile ilgili kulüp yönetiminden iyi haber geldi.Yıkımı yılan hikayesine dönen İsmetpaşa Stadı ile ilgili Kocaelispor taraftarına müjdeli haber geldi.



Kocaelispor taraftarına İsmetpaşa Stadı ile ilgili kulüp yönetiminden iyi haber geldi.Yıkımı yılan hikayesine dönen İsmetpaşa Stadı ile ilgili Kocaelispor taraftarına müjdeli haber geldi. Bakan Fikri Işık, Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz’u telefonla arayarak stadın yıkımının bir yıl daha ertelendiği haberini verdi. Kocaelispor Kulübü de konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Kocaelispor yönetimi yaptığı açıklamada İsmetpaşa’nın son sezonunda kulübe şampiyonluk getirmesi temennisinde bulundu.

 

Kocaelispor Kulübü’nden yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 

HEP BERABER BAŞARDIK!

2015-2016 Sezonu’nda da İsmetpaşa'dayız.

İzmit İsmetpaşa Stadı'nın yıkımının bir yıl daha ertelendiği haberi bugün itibariyle bizzat Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri IŞIK tarafından Başkanımıza telefon ile iletilmiştir.


Maçları oynayabileceğimiz, on binlerce taraftarımızı ağırlayabileceğimiz alternatif bir stadyumun maalesef bulunmadığı şehrimizde Kulübümüz ve taraftarlarımızın mağduriyetinin önlenmesi için sezon biter bitmez Yönetim Kurulumuz olarak büyük bir mücadele yürüttük, çalmadık kapı bırakmadık, çaldığımız her kapıyı sonuna dek zorladık. Taraftarlarımızdan, şehrimizden ve yerel basınımızdan aldığımız destek ve motivasyon ile"KOCAELİSPOR'UN KOCAELİ'NİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞU" olduğu gerçeğini bir kez daha ispat ettik. Bu gerçek sayesinde başardık.


Bu büyük mücadelemizde büyük katkıları olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri IŞIK başta olmak üzere Kocaeli Valimiz Sayın Hasan Basri GÜZELOĞLU, İl Başkanımız Sayın Şemsettin CEYHAN ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın M. Ergün TURAN'a camiamız adına teşekkür ederiz.


Bizim Kocaeli


Geri Dön