15 / 05 / 2024

Kocaeli Kampüs Hastanesi ne zaman yapılacak

Kocaeli Kampüs Hastanesi ne zaman yapılacak

Kocaeli'nde kurulması planlanan 6 hastaneden oluşacak kampüsün temeli, mayıs ayında atılacak.Kocaeli'de kurulması planlanan bin 180 yatak kapasiteli Kampüs Hastanesi'nin temelinin mayıs ayında atılacağı bildirildi.

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Yeni yapılacak 25 şehir hastanesi ve sağlık kampüsü projesi!

"Vakit Türkiye Vakti" sloganıyla 2018 seçim beyannamesini açıklayan AK Parti önemli kalkınma projelerini açıkladı. AKP hükumeti KÖİ yöntemi ile 21 şehir hastanesi ile sağlık kampüsü yapmayı planlıyor...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi için inşa edilen Körfez Kampüsü’nde sona gelindi. Kampüs inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nin temeli atıldı!

4.500 öğrenci kapasiteli Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün temeli atıldı. Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü inşaatının yanında yeni yurtta inşa edilecek.

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından Yenimahalle’de yıkılan cezaevi yerine yapılacak “Nuh Eğitim Kampüs” inşaatı başladı.

Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü açıldı!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açılan Kemerburgaz Üniversitesi Bakırköy Sağlık Kampüsü ve Bakırköy Diş Hastanesi 40 bin metrekarelik kapalı alan üzerine kurulu.

Kocaeli Kampüs Hastanesi ne zaman yapılacak Haberi

Kocaeli Kampüs Hastanesi ne zaman yapılacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kocaeli Kampüs Hastanesi'nin yapımı için çalışmaların devam ettiği belirtildi.


Hastane projesini yakından takip eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın, şehir hastanesini inşa edecek yüklenici firma yetkilileri ve Sağlık Bakanlığı yöneticilerini kabul edip brifing aldığı aktarıldı.


Bakan Işık'ın çalışmaların hızlandırılmasını istediği ifade edilen açıklamada, Kocaeli Kampüs Hastanesi'nin temelinin mayıs ayında atılacağı bildirildi.


Bin 180 yatak kapasiteli ve 6 ayrı hastaneden oluşan Kocaeli Kampüs Hastanesi'nin 368 bin 668 metrekare arazi üzerine inşa edileceği ve 1 milyar lira bütçeyle yapılacağı belirtilen açıklamada, hastanenin sadece Kocaeli'nin değil, bölgenin sağlık ihtiyacını karşılayacağı belirtildi.


Açıklamada, "Kocaeli Kampüs Hastanesi'nde 494 yataklı genel hastane, 246 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi, 124 yataklı kalp ve damar hastalıkları hastanesi, 116 yataklı onkoloji...