07 / 05 / 2024

Kocaeli Kavanya Koru projesi

Kocaeli Kavanya Koru projesi

Kavanya Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 220 milyon TL yatırım bedeline sahip Kavanya projesinin Koru etabı satışa çıktı.

Kavanya Koru'da yaz fırsatı! 60 ay 0 faiz!

Kocaeli'de 220 milyon TL bedelle Kavanlar tarafından hayata geçirilen Kavanya Koru'da fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede yaz fırsatı başladı...

İzmit Kavanya Koru satış ofisi!

İzmit Kavanya Koru satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. KVN Yapı A.Ş. tarafından İzmit Çayırköy bölgesinde hayata geçirilen projede lansman 8 Mayıs'ta gerçekleştirildi. 

Kavanya Koru iletişim!

KVN Yapı A.Ş. imzası ile İzmit Çayırköy bölgesinde inşa edilen Kavanya projesinin Koru etabı satışa çıktı..

Kavanya Koru fiyat!

Kavanya Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 220 milyon TL yatırım bedeline sahip Kavanya projesinin Koru etabı satışa çıktı.

Kavanya Koru nerede?

1500 daireden meydana gelen Kavanya projesinin Kavanya Koru etabındaki 250 daire satışa çıktı. 2020 yılında teslim edilecek proje tam olarak nerede yer alıyor?

Kavanya Koru'nun lansmanı yapıldı! 195 bin TL'ye!

Lansmanının bugün yapıldığı Kavanya Koru projesinde daire fiyatları 195 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Kavanya Koru iletişim!

Kavanya Koru iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. "Hayallerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı" sloganı ile tanıtılan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 

Kavanya Koru basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Kavanlar İnşaat Grup şirketlerinden KVN Yapı AŞ. Kocaeli’nde hayata geçireceği 220 milyon TL değerindeki projelerinin ilk halkası olan Kavanya Koru’yu lanse ediyor.

Kavanya Koru ön satışta!

"Hayallerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı" sloganı ile tanıtılan Kavanya Koru projesinde lansman öncesi ön satış avantajı sunuluyor..

Kocaeli Derince Belediyesinden satılık arsa!

Kocaeli Derince Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait olan 2 bin 78 metrekare yüzölçümündeki arsasını satmak üzere ihale düzenledi. Arsa için 935 bin 100 lira + KDV tahmini fiyat belirlendi

Kocaeli'de icradan 5 milyon 117 bin TL'ye satılık 4 tarla!

Gebze 2. İcra Müdürlüğü, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Balçık Köyü, 35 pafta, 1517-1250-1277 ve 694 parselde yer alan toplam 4 tarlayı satışa sunuyor

Kocaeli TEM geçişinde bayramda onarım çalışması yok!

İstanbul'u Anadoluya bağlayan köprü konumundaki TEM Otoyolunun Kocaeli geçişinde uzun süredir devam eden ve zaman zaman ve sürücüleri çileden çıkaran onarım ve asfaltlama çalışmaları bayram tatili boyunca yapılmayacak

Kocaeli'nde 8 yılda 2 bin 177 konut kamulaştırıldı!

17 Ağustos Marmara depreminin izlerini silmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, son 8 yılda, altyapı ve üstyapı, kentsel dönüşüm ile ulaşım konusunda çok önemli projeleri hayata geçirdi

Kocaeli Kavanya Koru projesi Haberi

Kocaeli Kavanya Koru projesi

Toplamda 1.500 adet daireden meydana gelen Kavanya Koru projesinin Koru etabı satışa çıktı. 220 milyon TL yatırım bedeline sahip projenin Koru etabında 250 adet daire bulunuyor. 

Kavanya Koru fiyat!

Kavanya Koru fiyatları 195 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Lansmanın bugün yapıldığı Kavanya Koru projesinde 50 bahçe dubleksi ve 50 çatı dubleksi daireler de bulunuyor.

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tiplerine yer verilen projede daire alanları 72 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor. 

2020 yılında teslimlerin yapılacağı Kavanya Koru projesinde çok sayıda sosyal alan planlandı. 

Projede fitness, sauna, çocuklar ve büyükler için açık havuzlar, yürüyüş alanları, açık spor tesisleri, çocuk oyun alanları ve süs havuzları mevcut. 

Ödeme planına göre projede...