17 / 05 / 2024

Kocaeli kazı yasağı

Kocaeli kazı yasağı

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ’nden yapılan açıklamada, Kurban Bayramı nedeniyle kamu ve özel kuruluşlarla kişiler 2-7 Ekim tarihleri arasında acil durumlar dışında kazı yapamayacak.

Kocaeli'de yasa dışı kripto para üreten 650 cihaza el konuldu!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yasa dışı yollarla kripto para üretimi yapıldığı öne sürülen tesiste 650 cihaza el konuldu. 

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

Kocaeli Darıca'da toprak kayması nedeniyle 2 bina tahliye edildi! 

Kocaeli Darıca'da, bir inşaatın temel kazısı sırasında toprak kayması meydana geldi. İnşaat temelinin olduğu alanın çevresindeki 3’er katlı 2 bina tahliye edildi...

Kocaeli Kandıra'daki antik mağara sit alanı ilan edildi!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde definecilerin kaçak kazı yaptığı, antik tapınma alanı olarak kullanılan mağara 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

İzmit'te bina inşaatı kazısında Roma mezarı bulundu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, İzmit'te yeni hizmet binasının temel kazısına başladı. İnşaat sırasında Roma dönemine ait mezarlar bulundu.

İnşaat kazısında Roma dönemine ait mezarlar çıktı!

İZMİT'te, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSU) yeni hizmet binasının temel kazısı sırasında Roma dönemine ait mezarlar çıktı.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü temeline 20 fore kazık!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eşme Maden Deresi üzerinde köprü yapımı gerçekleştiriyor. Köprü temelinde 20 adet fore kazık çakılacak.

Kocaeli Dubai Port Limanı kaçak mı?

ÇEKÜL Vakfı Şube Başkanı Numan Gülşah, “Dubai Port Limanı Kocaeli İdare Mahkemesi tarafından verilmiş olan kararla iptal edilmiştir. Yasa dışı yollarla Dubai Port Liman inşaatı bitirilmiştir. Liman kaçaktır.” şeklinde konuştu.

Akçaray tramvay projesinde üst yapı kazı çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sekapark-Otogar arasında hizmet verecek Akçaray tramvay projesinin ana hattında üst yapı için kazı çalışmalarına başlandı.

Ankara'da doğalgaz kazı yasağı başlama tarihi uzatıldı!

Ankara Ticaret Odasından (ATO), Ankara Büyükşehir Belediyesinin doğalgaz kazı yasağı başlama tarihini 20 Ekim'e uzattığı bildirildi.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin zemini iyileştirildi!

Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, hastanenin kötü olan zemininin bin 150 kazık çakılarak iyileştirildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de Kurban Bayramı’nda kazı çalışması yok!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı AYKOME Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Kurban Bayramı’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde olan yerlerde kazı çalışması yapılmayacak.

Kocaeli kazı yasağı Haberi

Kocaeli kazı yasağı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı AYKOME Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Kurban Bayramı’nda Büyükşehir Belediyesi sınırlarında altyapı çalışması kapsamında kazı çalışması yapılmayacak. Kamu ve özel kuruluşları tarafından acil arızalar haricinde hiçbir kazı çalışması yapılmayacak, karara uymayan kurumlara cezai işlem uygulanacak.

RESMİ YAZI GÖNDERİLDİ

02 Ekim Perşembe gününe kadar açık kazıların kapatılması ve kazı atıklarının temizlenmesi için uyarılan kurumlar, 03 Ekim Cuma günü akşamına kadar çevre düzenlemeleri ve gerekli emniyet tedbirlerini alması hususunda da uyarıldı. Kurban Bayramı süresinde gerek gürültü kirliliğini, gerekse de yoğun kent trafiğini engellemek amacıyla tedbir alınması için tüm kamu ve özel sektör kuruluşlarına resmi yazıyla tebligat yapıldı.



Manşet...