28 / 04 / 2024

Kocaeli Darıca'da toprak kayması nedeniyle 2 bina tahliye edildi! 

Kocaeli Darıca'da toprak kayması nedeniyle 2 bina tahliye edildi! 

Kocaeli Darıca'da, bir inşaatın temel kazısı sırasında toprak kayması meydana geldi. İnşaat temelinin olduğu alanın çevresindeki 3’er katlı 2 bina tahliye edildi...



Kocaeli Darıca'da, bir inşaatın temel kazısının yapıldığı sırada toprak kayması meydana geldi. Toprak kaymasından kaçmaya çalışan işçi, ayağının demirlere takılması sonucu düştü ve yaralandı. Temel kazısının yanında bulunan 2 binada oturan 4 aile ise tedbir amaçlı tahliye edildi.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Altun Sokak´ta bulunan bir inşaatın temel kazısı sırasında yaşandı. Temel kazısı sırasında, istinat duvarı için kalıp yapılırken toprak kayması oldu.

BİR İŞÇİ YARALANDI

İnşaatta çalışan Serhat Çelik (26) kaçmaya çalıştığı sırada ayağı demirlere takıldı ve düştü. Yaralanan Serhat Çelik, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Kocaeli Darıca da toprak kayması nedeniyle 2 bina tahliye edildi! 

4 AİLE TAHLİYE EDİLDİ

İnşaat temelinin olduğu alanın çevresindeki 3’er katlı 2 binada herhangi bir hasar meydana gelmediği belirtildi. Darıca Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Abdullah Özkan, olay yerinde incelemede bulunarak, 2 binadaki 4 ailenin tedbir amaçlı tahliye edilmesini istedi.

Özkan, incelemeler yapılana kadar ailelerin gidecek yakınları yoksa çevredeki otellere yerleştirileceklerini belirtti. 

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin yüzde 70,78'i tamam!


Geri Dön