27 / 04 / 2024

Kocaeli Darıca'da 8.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kocaeli Darıca'da 8.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Darıca Belediye Başkanlığı, Kocaeli Darıca'da yer alan 3 adet gayrimenkulü toplam 8 milyon 231 bin 572 TL bedelle satışa çıkardı.



Darıca Belediye Başkanlığı, Kocaeli Darıca'da yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 8 milyon 231 bin 572 TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Darıca Belediye Başkanlığından:

1 - Aşağıda özellikleri belirtilen Darıca Belediyesine ait taşınmazlar ihale ile satılacaktır. İhale “Bağlarbaşı Mahallesi İstasyon Caddesi No: 176 DARICA/KOCAELİ” adresindeki Darıca Belediye Binası 3. kattaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” açık artırma suretiyle yapılacaktır. Şartname bedeli 250 TL olup, Darıca Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden (Fevzi Çakmak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No: 9 Kat: 3 ) temin edilebilir.

Kocaeli Darıca da 8.2 milyon TL ye satılık 3 gayrimenkul!


2 - Taşınmazların Özellikleri (İmar Durumu):
a) 2551 ada 142 nolu taşınmaz imar planında 960 m2 lik kısmı Yol kalan kısmı Zeytinlik Alanında kalmaktadır. Ayrık Nizam Hmaks:6.50 m Ön bahçe çekme mesafesi 10,00 m Komşu bahçe mesafesi 5,00 m, Emsal:0.10, Birden fazla bağımsız bölüm yapılamaz, Birden fazla bodrum kat yapılamaz.
b) 2551 ada 141 nolu taşınmaz imar planında Zeytinlik Alanında kalmaktadır. Ayrık Nizam Hmaks:6.50 m Ön bahçe çekme mesafesi 10,00 m Komşu bahçe mesafesi 5,00 m, Emsal:0.10, Birden fazla bağımsız bölüm yapılamaz, Birden fazla bodrum kat yapılamaz.
c) 2551 ada 88 nolu taşınmaz imar planında Zeytinlik Alanında kalmaktadır. Ayrık Nizam Hmaks:6.50 m Ön bahçe çekme mesafesi 10,00 m Komşu bahçe mesafesi 5,00 m, Emsal:0.10, Birden fazla bağımsız bölüm yapılamaz, Birden fazla bodrum kat yapılamaz. Bu alanlarda KASK dahilinde kalmak koşulu ile 70 m2
’den küçük 250 m2 ’den büyük inşaat yapılamaz, şartları geçerlidir. Ayrıca yola terk işlemi ve yapı ruhsatı aşamasında Tarım Müdürlüğünün görüşünün alınması zorunludur.
3 - İhaleye girebilme şartları:(İstenilen Belgeler)
a) Kanuni ikametgah belgesi
b) Nüfus cüzdan fotokopisi
c) Türkiye de Tebligat adres beyanı
d) Vekaleten katılıyor ise Noter tasdikli vekaletname ve İmza sirküleri
e) Tüzel kişi olması halinde Ticaret veya sanayi odasına kayıtlı olduğuna dair belge (2019 yılına ait), Noter tasdikli yetki belgesi ve İmza sirküleri
f) Ortak girişim olması halinde Noter Tasdikli Ortak girişim Beyannamesi ve ayrıca Ortaklardan her birine ait yukarıdaki maddelerden sayılan belgeler.
g) Geçici teminatın yatırıldığına dair belge veya makbuz
h) İdareden satın alınarak okunup her sayfası imzalanmış ihale şartnamesi
i) Darıca Belediyesinden alınmış borcu yoktur belgesi
4 - Bu hususta hazırlanan şartname ve ekleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü servisinde mesai saatleri içerisinde bedelsiz görülebilir.250 TL bedelle isteyenlere verilir.
5 - Tekliflerin en geç 16.12.2019 Pazartesi günü saat 17:00’ a kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfa Komisyon Başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılır. Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 D.İ.K. 37. Maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son kesin teklif olarak kabul edilir. Postada gecikme nedeniyle işleme konulamayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir
tutanakla tespit edilir. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare veya komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.
6 - İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir. 2886 Sayılı
Kanunun 17. maddesi gereğince ilan olunur.


Geri Dön