06 / 05 / 2024

kocaeli kız kuleli park

kocaeli kız kuleli park

Kentsel dönüşüm projeleri, sosyal projelerle Başiskele'ye yeni bir çehre kazandıran Başiskele Belediyesi, Mehmetağa Mahallesi'de yapılması planlanan Kız Kuleli park ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyor.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 520 yeni konut müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez projesinde 520 adet konut yer alacak. Söz konusu projenin ihalesi 27 Eylül tarihinde yapılacak.

Kocaeli Körfez'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 24 derslikli kız meslek lisesi!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda da 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu inşa edecek.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

Gebze Belediyesi'nin Kızılay'daki kiralık hizmet binası mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Kızılay Merkezinin kendi mülkiyetinde bir hizmet binası bulunurken kira ödeyerek başka bir binada hizmet vermesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Türk Kızılayı'ndan Kocaeli'de yap-işlet-devret modeliyle bina ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kocaeli İzmit'teki binayı yap-işlet-devret modeliyle ihale edecek. İhale için en geç 29 Mart'ta teklif gönderilecek.

Kocaeli Kışladüzü Mahallesi'ne baz istasyonu kuruldu!

Kocaeli Körfez Yukarı Hereke Kışladüzü Mahallesi'nde yaklaşık bir aydır devam eden ve asker, polis ile halkın karşı karşıya getirildiği baz istasyonu, sabah erken saatlerde kuruldu.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kocaeli Haldız İş Merkezi yeniden inşa edilecek!

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Güngör Arslan bugünkü yazısında Kocaeli Haldız İş Merkezi'nin yıkılacağından bahsetti. İşte Güngör Arslan'ın o yazısı...

Kızılay iş merkezi aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, yeni binasının tanıtımını düzenlediği basın toplantısı ile yaptı. Şişmanoğlu, aylık 50 bin liraya kiraya verdiklerini açıkladı.

kocaeli kız kuleli park Haberi

kocaeli kız kuleli park


Başiskele Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni parkların yapımlarına devam ederken daha önce yapılan parkların revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mehmetağa Mahallesi, Dereboyu Caddesinde yapılmak üzere projelendiren yeni sosyal alan ise Başiskele halkına sunacağı hizmetlerle dikkat çekiyor. 3 bin 300 metrekare alan üzerine kurulacak olan projede 250 metrekare alanlı Kız Kulesi şeklinde bir kafeterya, 1 adet seyir kulesi, dinlenme alanları, çocuk eğlence ve oyun grupları, bayanlara özel spor alanları, gölet kenarında yürüyüş parkurları yer alacak. Kullar Kültür Merkezi yanında yapılacak olan çalışmada aynı zamanda Dereboyu çevresindeki kamelyalar tamir edilecek ve 7 adet yeni kamelyalar da ilave edilecek. Projede aynı zamanda Göle kurulacak olan yunuslarda Başiskele halkına yazın sıcak havalarında serinlik ve eğlence imkanı sunmuş olacak.


Çevreye ve insana çok büyük değer...