04 / 05 / 2024

kocaeli Küçük Sanayi Sitesi

kocaeli Küçük Sanayi Sitesi

Küçük Sanayi Sitesi’ndeki tehlikeli atık bertaraf sorunu, kurulan ‘Atık Toplama Merkezi’yle çözüldü. 250 işyerini yakından ilgilendiren merkez sayesinde artık; tehlikeli atıklar kaynağında ayrıştırılarak çevreye zarar vermeden bertaraf ediliyor.

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı.

Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli Pazartesi atılacak!

Çağdaş Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Orhan Balcı, bugünkü yazısında Gölcük'teki kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Balcı, Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin 3 Nisan'da temelinin atılacağını söyledi.

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi açıldı!

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kızılay Kocaeli Körfez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı tarafından Kocaeli Körfez ilçesine bağlı Yarımca Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihalesi yapılacak. İhale 4 Aralık 2014 Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleştiriliyor...

Rize-Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi 71 işyeri yapım işi ihalesi 27 Kasım'da!

Rize-Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesine ait 71 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Rio Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rio Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remziye Ayaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

İskenderun Yeni Küçük Sanayi Sitesi için adımlar atılıyor!

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, dün İskenderun Gazeteciler Cemiyetinden bir basın açıklaması yaptılar.İbrahim Açıkgöz; "4-5 senelik bir çalışmanın ürününü almak için işin sonuna geldik" dedi.

Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Yürç, Cengiz Otar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

YBÇ İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YBÇ İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Beyazı Çakmakcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Kartal, Esentepe Mahallesi, Milangaz Caddesi'nde kuruldu.

Delail İnşaat Emlak Turizm Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delail İnşaat Emlak Turizm Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sulaıman Saleh S Altufaıl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Maya Akar Center'da kuruldu.

Gate İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gate İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mariam S.A. Badawı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Dekor Apartmanı, A Blok'ta kuruldu.

Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fatih Demir, Mehmet Şahin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu.

kocaeli Küçük Sanayi Sitesi Haberi

kocaeli Küçük Sanayi Sitesi


Gebze’nin önemli merkezlerinin başında gelen Küçük Sanayi Sitesi’ndeki tehlikeli atıkların bertaraf edilmesi sorunu, ‘Atık Toplama Merkezi’ kurulmasıyla çözüldü. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in girişimleri Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İZAYDAŞ ve sanayi sitesi yönetimi işbirliğiyle kurulan ‘atık toplama merkezi’ sayesinde, sanayi sitesine yakışmayan kötü görüntüler ortadan kaldırılmış oldu.


ÜÇ KATEGORİDE TESLİM ALINIYOR

Küçük Sanayi Sitesi’nde Gebzelilere hizmet veren 250 işyerini yakından ilgilendiren ‘atık toplama merkezi’ yatırımı kapsamında İZAYDAŞ ile yapılan atık yönetimi protokolü sayesinde artık, tehlikeli atıklar kurallara uygun şekilde bertaraf ediliyor. Küçük Sanayi Sitesi içerisine toplam 450 metrekare alan üzerine inşa edilen atık toplama merkezinde ambalaj atıkları, endüstriyel atıklar ve tehlikeli atıklar ayrı ayrı teslim alınarak geçici olarak depolanıyor.


CÜZİ BEDELLE TOPLANIYOR

Sanayi sitesi esnafından cüzi bir bedelle teslim alınan tehlikeli atıklar...