04 / 05 / 2024

Kocaeli lojman yenileme çalışmaları

Kocaeli lojman yenileme çalışmaları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski okul lojmanlarını baştan aşağı yeniliyor.

Kocaeli Kefken Limanı'nın genişletme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kefken Limanı'nın yenileme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Partili Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentsel yenileme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı.  

Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor!

Kartepe Belediyesi kentte yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor.

Kocaeli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Özgürlük Caddesi’ni yeniliyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Kocaeli Hereke Taş Ocağı Yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, kent genelinde zarar gören yolları onarmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yukarı Hereke Taş Ocağı yolunda yenileme çalışması gerçekleştirildi.

Kocaeli Yahya Kaptan’daki üç cadde yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Yahya Kaptan’da yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi, Bestekar Amir Ateş Caddesi ve Uluçınar Caddesi’nde çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Derbent’ten Suadiye’ye uzanan grup yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yollarda bakım ve yenilme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derbent’ten Suadiye’ye kadar uzanan grup yolunda yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Yuvacık Fay Hattı Yolu’nun genişliği 20 metre olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ilçesi Aşağı Yuvacık ile Yukarı Yuvacığı birbirine bağlayan Yuvacık Fay Hattı yolunda yenileme çalışması başlattı. 8 metrelik yol, 20 metreye genişleyecek ve yaklaşık 2 bin 500 ton asfalt atılarak modern hale getirilecek.

Kocaeli Kartepe'de yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe ilçesinde yol yenileme çalışmaları yapıyor. Kartepe Orhangazi Caddesi’ndeki imalatlar tamamlandı.

Kocaeli lojman yenileme çalışmaları Haberi

Kocaeli lojman yenileme çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, eski okul lojmanlarını baştan aşağı yeniliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ekipler, 4 okul lojmanının tadilat ve bakım işlerini tamamladı, 8 Okul lojmanında daha tadilat çalışmalarına devam ediliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2018 içerisinde yapılan çalışmalar kapsamında Kandıra ilçesi Akçabeyli, Beylerbeyi, Kızılcapınar ve Pınardüzü bölgelerindeki okul lojmanları tamamlandı.

8 OKUL LOJMANINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Alefli, Çamkonak Ketenönü, Çamkonak Hamidiye, Hacımazlı,
Pelitpınar, Sinanlıbilalli, Kırkarmut ve Ruşenler köyündeki eski okul lojmanlarında ise çalışmalar sürüyor. 2019 içerisinde Topluca Mahallesi’ndeki Sebenler ve Kasımlar lojmanlarında çalışmalar...