29 / 04 / 2024

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında; 750 metre uzunluğundaki Kanık sokağın yolları yenileniyor. Parke imalatlarının devam ettiği çalışmada yaklaşık 6 bin 500 metrekare parke kullanılıyor.



Habertürk


Haber Özgür Kocaeli'de şu şekilde yer aldı


Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi başlattığı çalışmalarla Yeniköy Merkez Mahallesi'nde bazı yolları parkeyle kaplıyor. Başiskele'nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar açan, yeni park alanları oluşturan Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor. Bu kapsamda, yeni yol açmalarının yanında, mevcut yolların da konforunu arttırıyor. Yeniköy Merkez Mahallesi Kanık Sokak, Tomurcuk Sokak ve Çınar Caddesi'nde devam eden çalışmalar kapsamında yollar parke taşlarıyla kaplanıyor. 


Özgür Kocaeli


Geri Dön