04 / 05 / 2024

Kocaeli Başiskele yenileniyor!

Kocaeli Başiskele yenileniyor!

Yerleşim alanlarının genişlemesi ile birlikte yeni yolların açılmaya başladığı Kocaeli Başiskele’de, genişlemeye bağlı yeni yol yapım çalışmaları da sürüyor. Sürdürülen çalışmaların yakın zamanda tamamlanması planlanıyor.



Yerleşim alanlarının genişlemesi ile birlikte yeni yolların açılmaya başladığı Başiskele’de genişlemeye bağlı yeni yol yapım çalışmaları da sürüyor.


Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin birçok noktasında yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Yeni yerleşim alanlarının büyümesine paralel olarak, yeni yollara ihtiyaç duyulması üzerine çalışma başlattıklarını söyleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Yeni açılan ve genişletilen yollar Başiskele’nin çehresini değiştireceği gibi, yerleşim alanlarının yayılımı ve ulaşım rahatlığı için önem arz ediyor. Bu kapsamda yeni yol açma ve genişletme çalışmalarımız planladığımız program dahilinde devam edecektir” dedi.


Yeniköy Merkez mahallesi Kübra sokak ve Kılıçarslan mahallesinde devam eden yol çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.


Hürriyet Yerel




Geri Dön