17 / 05 / 2024

Kocaeli Mamuriye Cami nerede

Kocaeli Mamuriye Cami nerede

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde zarar gören ve zamanla kullanılmaz duruma gelen Kocaeli Mamuriye Camii’nin temelleri dualarla atıldı

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'deki 7 iş yeri ve 1 adet lojman kiraya veriliyor! 

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'de yer alan 7 adet iş yeri ile 1 adet cami lojmanı kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri...

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli 747 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 2. Bölge 747 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kocaeli Mamuriye Camii’nin temeli atıldı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde zarar gören ve zamanla kullanılmaz duruma gelen Kocaeli Mamuriye Camii’nin temelleri dualarla atıldı

Kocaeli Çınarlı'da eski cami avlusuna kütüphane yapılıyor!

Kocaeli'nin Çınarlı bölgesinde prefabrik mescidin sökülmesinin ardından avluda yapılan kütüphanenin yapımı hızlandı.

Kocaeli Kirazpınar 577 konut ihalesi yarın!

Kocaeli Gebze Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Kocaeli Kartepe İstasyon Cami tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe İstasyon Cami'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Nene Hatun Cami yenilendi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi yeniledi.

Kocaeli Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi’ndeki Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait 700 yıllık tarihi Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı.

Kocaeli'deki 130 yıllık Taş Cami yenileniyor!

Restorasyon çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bahçecik Servetiye Karşı Köyü’ndeki yaklaşık 130 yıllık Taş Cami’yi restore ediyor.

Kocaeli Gölcük Yalı Evleri'nde sona gelindi!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Değimendere'de inşa edilen 12 adet ev ve cami projesinde sona gelindi. Yalı Evleri'nde evler teker teker tamamlanıyor.

Kocaeli Issık Göl’e cami!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ümraniye TDBB’nin Mart ayı yönetim kurulu toplantısına katılarak bazı açıklamalar yaptı.

Kocaeli Kartepe Hasan Paşa Merkez Camii açıldı!

Kocaeli Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasan Paşa Merkez Camii açıldı. Hasan Paşa Merkez Cami 2 dönüm arazi üzerine 3 katlı olarak 560 metrekarelik alanda inşa edildi.

Kocaeli Mamuriye Cami nerede Haberi

Kocaeli Mamuriye Cami nerede

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gölcük ilçesi Mamuriye Köyü’nde kullanılamaz duruma geldiği için yıkılan Mamuriye Camii’nin yeniden yapım çalışmalarına başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, temeli atılan cami köy ve bölge halkının ibadet ihtiyacını da karşılayacak. Temel atma programında açıklamalar yapan Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, camilerin medeniyetimizin merkezinde yer aldığını vurguladı ve “Büyükşehir olarak destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın yanı sıra Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Mamuriye Mahalle Muhtarı Kenan Salman ve vatandaşlar katılım gösterdi.

“CAMİLERİMİZ CIVIL CIVIL OLSUN”

Camilerin İslam’ın ve medeniyetimizin olmazsa olmazı olduğunu belirten Çakmak, “Camiler bize...