19 / 05 / 2024

kocaeli metro çalışmaları

kocaeli metro çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediyenin mülkiyetinde olan araç sayısının azalacağını, bunun yerine ise araç kiralanacağını dile getirdi. Büyükşehir Belediye Meclisi şubat ayı toplantısı, dün Leyla Atakan Merkezi'nde gerçekleştirildi

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

İstanbul'daki 8 metro hattında çalışmalar tam gaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, metro hatları ile ilgili yaptığı açıklamada, ""Sekiz tane metro hattında 98.7 kilometre bilfiil çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

İstanbul'daki raylı sistem hatlarında çalışmalar hızlandı!

Önceki gün Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro hattının TBM indirme töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul yapılan raylı sistem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar başlıyor!

İstanbul’da yapımı duran 8 metro hattının 7’sini başlattıklarını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda da çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi.

kocaeli metro çalışmaları Haberi

kocaeli metro çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediyenin mülkiyetinde olan araç sayısının azalacağını, bunun yerine ise araç kiralanacağını dile getirdi. Büyükşehir Belediye Meclisi şubat ayı toplantısı, dün Leyla Atakan Merkezi'nde gerçekleştirildi. 


Toplantıda Kocaeli'nin ulaşım sorunları gündeme geldi. 109 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, İzmit Tavşantepe Mahallesi'nde yaşanan ulaşım sıkıntılarını meclise taşıdı. Otobüs duraklarının vatandaşı yağmur ve rüzgardan korumadığını belirten Yılmaz, bölgede kapalı durak olmadığını söyledi. 


OYUNCAK ÜCRETİNİ KİM ÖDÜYOR? 


Tavşantepe'nin sorunlarıyla ilgileneceklerini dile getiren Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, "Siz bu konuyu ulaşım dairesin iletin. Gereğini yapalım" dedi. 

CIiP'li Engin Taşdemir de meclise yazılı bir soru önergesi sundu. Taşdemir önergesinde çocuklara dağıtılan oyuncakların ücretlerinin kimin ödediğini sordu. Taşdemir'in oyuncak ödemeleri ile ilgili sorusunun yazılı olarak cevaplanacağı öğrenildi. 


ARAÇ KİRALAMA YÖNTEMİ 


Büyükşehir Belediyesi'nin kiraladığı araçlarla...