07 / 05 / 2024

Kocaeli Mevlana Modern Kapalı Pazarı

Kocaeli Mevlana Modern Kapalı Pazarı

Kocaeli Mevlana Modern Kapalı Pazarı'nda çalışmaların startı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından verildi. Projenin 2018'den önce tamamlanması hedefleniyor.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Kocaeli'de balıkçıların modern satış yerinde inşaat sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Sahili’nde balıkçılar için yaptığı yeni balık satış yerinin çalışmaları hızla sürüyor.

Gebze'ye modern spor tesisi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze'ye modern bir spor tesisi kazandırıyor.

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfrezesi’ne yeni bina!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiyeye modern bir yapı daha inşa ediyor.

Gebze'ye modern sporcu eğitim tesisi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de sporcu eğitim merkezi inşa edecek. Gebze'ye yapılacak olan modern sporcu eğitim tesisi için ihale gerçekleştirildi. 

Kocaeli Aslanbey’e tam donanımlı kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Aslanbey'de modern bir kültür merkezi inşa ediyor.

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Kocaeli'ye modern kapalı pazar yeri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perşembe Pazarı’nın kurulması için modern bir pazar alanı oluşturulması için çalışmalar başladı.

Kocaeli Karamürsel’e modern belediye binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesine yeni ve modern bir belediye binası ve kent meydanı kazandırıldı.

Gebze Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı tamamlandı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı ve yapımı hızla süren Mevlana Modern Kapalı Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Kocaeli Mevlana Modern Kapalı Pazarı Haberi

Kocaeli Mevlana Modern Kapalı Pazarı

Kocaeli Mevlana Modern Kapalı Pazarı'nda ilk kazma vuruldu. Gebze Belediyesi eski fen işleri şantiye alanında inşa edilecek olan Mevlana Modern Kapalı Pazarı projesi alan çalışmasının startını veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, ilgi birim müdürleri, yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. 


HIZLA TAMAMLANACAK 


Projenin son detaylarına ilişkin de bilgi alan Köşker yaptığı açıklamada, "İhale aşamasının ardından hafriyat çalışmalarının başladığı, ilk kazmanın vurulduğu Mevlana Modern Kapalı Pazar yeri projesini, tamamlanma hedefi olan 2018 yılından önce 2017 yılında bitirmeyi ve hemşerilerimizin hizmetine sunmayı arzuluyoruz. İş ve çalışma programımızı buna göre yaptık. 


MERKEZİ KONUMDA 


Burası tamamlandığında Şehit Numan Dede Caddesi'nde kurulan ve Cuma Pazarı olarak da bilinen pazarımızı buraya taşıyacağız. Esnaflarımızın ve o bölgede ikamet eden hemşerilerimizin var olan mağduriyetlerini giderme noktasında...