28 / 04 / 2024

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.



Türkiye'nin yeni nesil karma sanayi sitesi olarak tanımlanan Dilovası Modern Sanayi Sitesi, 133 bin 500 metrekare üzerinde Kocaeli Dilovası'nda Halk Gyo imzasıyla yükseliyor. 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 2 parselden oluşup toplamda 133 bin 500 metrekare arsaya sahip. Tüm bağımsız bölümlere büyük araçların  erişim imkanının olduğu proje 300 metrekareden 1500 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 307 atölye, 19 ofis, 24 dükkan,  açık kapalı otopark, vinç sistemleri altyapısı, bütün atölyelerin önünde yarı açık yük yükleme alanı, yüksek tavanlı geniş aks aralığına sahip atölyeler yer alıyor.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Dilovası Modern Sanayi Sitesi Modern yatay mimarisi, sanayinin ihtiyaçları için düşünülmüş geniş caddeleri peyzaj alanları ve  yüksek  tavanlı geniş iç mekânları, açık ve kapalı otopark alanları ile benzersiz bir iş yaşam sunuyor. 

İstanbul, Kocaeli ve Bursa altın üçgeninin tam kalbinde, ülkemizin en büyük sanayi gelişim aksında yer alan Dilovası Modern Sanayi Sitesi, KOBİ’lerin işlerini rahatça yürütebileceği çevre OSB'leri destekleyecek modern sanayi ihtiyaçlarına uygun proje özellikleriyle yeni nesil bir çalışma sahası olarak inşa ediliyor. 

Türkiye sanayisinin kalbinde yer alan Dilovası Modern Sanayi Sitesi ana yollardan köprülere, limanlardan demiryollarına kadar ticaret ve üretimin tam merkezinde yer alıyor. Yatırım değeri en yüksek sanayi arsaları ve
işletmelerin yer aldığı Dilovası aynı zamanda global standartlarda Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarını barındırıyor.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

DİLOVASI MODERN SANAYİ SİTESİ'DE DÜKKAN VE ATÖLYELERİN FİYATLARI NE KADAR? 29 AĞUSTOS 2023 FİYAT LİSTESİ

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde atölyeler 300 metre kare ile 1500 metre karesinde olup fiyatları 15 milyon lira ile 80 milyon lira arasında değişkenlik gösteriyor,
Dükkanlar ise 130-140 metre kare aralığındakilerin fiyatları 16 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
Ofilerin satışları henüz başlamadı.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde ödeme kolaylığı olarak 120 aya kadar 40 ay sıfır faizle taksitlendirme fırsatı sağlanıyor.Proje şuanda yapım aöşamasında olup teslimlerin 2025 ortası yapılması planlanıyor.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

DİLOVASI MODERN SANAYİ SİTESİ NEREDE? DİLOVASI MODERN SANAYİ SİTESİ  LOKASYON BİLGİSİ

Dilovası Modern Sanayi Sitesİ, Osmangazi Köprüsü'ne 16 km, Muzey Marmara otoyoluna 11 km, Diliskelesi Limanı'na 7 km, Tavşancıl Limanı'na 8 km, Kroman Limanı'na 10 km, Diler Limanı'na 11 km, Gebze Limanı'na 24 km, GOSB 19 km, ve EYyyap Limanı'na 21 km uzaklıkta konumlanıyor. 

WEB: https://dilovasimodern.com/

TEL: 0262 225 29 20

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 2. Etap'ta atölyeler satışta! 120 ay vade fırsatıyla! 

Geri Dön