06 / 05 / 2024

Kocaeli MİA Projesi itiraz

Kocaeli MİA Projesi itiraz

23 Eylül Cuma günü akşamına kadar MİA Projesi'yle ilgili imar planına 117 itiraz geldiği açıklandı. Vatandaşların yaptıkları itirazların tamamı, İzmit Belediyesi tarafından incelenecek.

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi için imzalar resmen atıldı. Söz konusu proje, Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. İşte o son dakika gelişmesi...

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi 2023 için yeni tarih açıklandı. Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Körfez 2023 projesi detayları...

Kocaeli Müteahhitler Birliği'nden kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi ile bir araya gelen Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş kent genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Pakistan'da inşa edilen dev şehir için Türk firmalara yatırım çağrısı!

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da inşası devam eden konut ve yaşam alanları projesi için görüşmeler yapmak amacıyla Türkiye'ye gelen yetkililer, Türk firmalarına yatırım çağrısında bulundu.

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı Ağustos 2019?

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı Ağustos 2019 sorusunun yanıtı bayram tatillerinde en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı Ağustos 2019, alışveriş merkezleri Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte AVM çalışma saatleri...

AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019?

AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019 vatandaşların bayram döneminde en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı Ağustos 2019, alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2019? İşte merak edilen soruların yanıtları...

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı açıklandı!

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı açıklandı. Peki 2019'da İstanbul'da hak sahibine ödenecek kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar arttı?

TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 kurası ne zaman? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 ödemeler nasıl? İşte TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

Kat İrtifakı-Mülkiyet Projesi Ücreti 2019!

Kat İrtifakı-Mülkiyet Projesi Ücreti için belediyeye belli bir ücret ödenmesi gerekiyor. Peki, Kat İrtifakı-Mülkiyet Projesi Ücreti 2019 ne kadar?

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde!

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap hastanenin mevcut durumunu sordu..

Kocaeli MİA Projesi itiraz Haberi

Kocaeli MİA Projesi itiraz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit için hazırladığı Merkezi İş Alanı (MİA) Projesi'yle ilgili olarak 1/1000 ölçekli uygulama imar planı için 30 günlük askı ve itiraz süresi doldu. 23 Eylül Cuma günü akşamına kadar MİA Projesi'yle ilgili imar planına 117 itiraz geldiği açıklandı. Vatandaşların yaptıkları itirazların tamamı, İzmit Belediyesi tarafından incelenecek. 


465 HEKTAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin MİA Projesi, İzmit'in büyük bölümü mevcut İzmit Sanayi Sitesi ve bataklıktan oluşan bölgesinde Körfez ve Sanayi Mahalleleri içinde 465 hektarlık alanın yeniden yapılaştırılmasını hedefliyor. MİA alanı kuzeyde Şehit Rafet Karacan Caddesi, güneyde ve doğuda D-130 Karayolu, batıda Ömer Tükçakal Bulvarı ile çevrili. MİA alanı için hazırlanan 1/1000 ölçekli ilk plan mahkeme kararıyla bozulmuş, bu nedenle ikinci kez plan hazırlanmış ve 30 gün süreyle itiraz için askıya çıkartılmıştı.


Özgür...