29 / 04 / 2024

kocaeli park projeleri

kocaeli park projeleri

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Malta Mahallesi 4.Ada’daki 1491 metrekarelik boş alanda park için çalışma başlatıldı.

İzmit'teki parklar onarılıyor!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Kadıköy Mahallesi Bulvar mevkiinde bulunan yaklaşık 1340 metrekarelik parktaki bitkilerde budama, yeşil alanlarda genel temizlik ile oyun aletleri de bakım yapıldı.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

İsmail Baran, Kocaeli'deki projeleri inceledi!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlıtepe’de bulunan Ömer Halisdemir Parkı’nı gezdi, park içerisinde devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

Kartepe Kanal Park Kocaeli'ye değer katacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 19.700 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kartepe Kanal Park projesini yerinde denetledi.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Kocaeli Seka Park’a yeni otopark!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Sekapark, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Seka Park’ta giderek artan otopark ihtiyacı için yeni alanlar kazandırılıyor.

Kocaeli Büyükşehir'den Niğde'ye Ömer Halisdemir Parkı!

15 Temmuz gecesinde darbeci general Semih Terzi’yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde şehitler anıtı ve park için kolları sıvadı.

Kocaeli Seka Park İskelesi'nin onarımı için 3 teklif!

Kocaeli Seka Park’ta bulunan ve 17 Ağustos depreminde hasar gören Seka Kağıt Fabrikası’nın eski iskelesinin tadilatı için ihale gerçekleştirdi. İhaleye 3 firma teklif geldi.

Kocaeli Bağçeşme Parkı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından İzmit Bağçeşme’deki çocuk parkının yapımı tamamlandı.

Kocaeli'ye doğal yaşam parkı müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde doğal yaşam parkı oluşturuluyor.

kocaeli park projeleri Haberi

kocaeli park projeleri

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Malta Mahallesi 4.Ada’daki 1491 metrekarelik boş alanda park için çalışma başlatıldı. Yetkililer, Aralık ayı sonuna kadar bitirilmesinin planlandığı parkta kamelyalı oturma alanı, piknik alanı, kondisyon aletleri, çocuk oyun alanı ve yeşil alanları bulunacağını söylediler. Parkın zeminin küp taşları ile kaplanacağını kaydedildi. 


TOPÇULAR PARKI BİR AY İÇİNDE BİTECEK

Bu arada Topçular Mahallesi’nde yapımına başlanan parkın da bir ay içinde hizmete girmesinin planlandığı öğrenildi. Aytaç Sokak’ta 861 metrekare alandaki parkın çevre taş davarlarının yapımında sona geldiğini söyleyen yetkililer, İzmit Körfezi manzaralı parkta kamelya, açık oturma alanı, kondisyon aletleri, piknik masaları ve çocuk oyun grubu bulunacak” dediler. Bölge sakinleri, park yapımından duydukları memnuniyeti teşekkür ederek dile getirdiler.


Özgür...