21 / 05 / 2024

kocaeli park yenileme çalışmaları

kocaeli park yenileme çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki parkları bölgede yaşayanların ihtiyaçlarına göre dizayn ediyor. Başiskele Yeniköy’de yer alan park, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerince yenileyecek

Kocaeli Kefken Limanı'nın yenileme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Partili Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Topkapı Kültür Parkı Yenileme projesi imar planı askıda!

İstanbul Topkapı Kültür Parkı Yenileme Revizyon Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kartepe Kanal Park Kocaeli'ye değer katacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 19.700 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kartepe Kanal Park projesini yerinde denetledi.

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

Kocaeli Tatlıkuyu Vadisi’nin ikinci etabı geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’nin en büyük parkı özelliğini taşıyan 370 bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi mesire alanının ikinci etabında inceleme gerçekleştirdi.

Kocaeli Hereke Taş Ocağı Yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, kent genelinde zarar gören yolları onarmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yukarı Hereke Taş Ocağı yolunda yenileme çalışması gerçekleştirildi.

Kocaeli Yahya Kaptan’daki üç cadde yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Yahya Kaptan’da yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi, Bestekar Amir Ateş Caddesi ve Uluçınar Caddesi’nde çalışmalar gerçekleştiriliyor.

İbrahim Karaosmanoğlu'na park teşekkürü!

Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir oğlunun ismini taşıyan park için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde yaptırdığı parkın açılışı gerçekleşti.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Niğde Şehit Halisdemir Parkı açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde inşa ettiği parkın açılışını yapacak.

kocaeli park yenileme çalışmaları Haberi

kocaeli park yenileme çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki parkları bölgede yaşayanların ihtiyaçlarına göre dizayn ediyor. Çocukların güvenle oynayabildikleri parklarda gençler için de spor alanları oluşturuluyor. Bu kapsamda Başiskele Yeniköy’de yer alan park, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerince yenileyecek.



10 FİRMA KATILDI


Parkın yenilenmesi için ihale düzenlendi. İhaleye 10 firma teklif verdi. En düşük teklifi 123 bin TL ile Destek İnşaat verirken, en yüksek teklif 239 bin TL ile Adabay İnşaat’tan geldi.


İÇİ YENİLENECEK


Çalışma kapsamında park içerisindeki 23x41 ebatlarındaki futbol sahası ve 23x35 basketbol sahası elden geçirilecek. Park alanının içinde bir de temalı saat kulesi yer alacak.


Firmalar Teklifler


Destek İnşaat 123 bin TL


Yalçın Yapı 136 bin TL


Kar Çit 140 bin TL


Gersut İnşaat 144 bin TL


Tekin İnşaat 145 bin TL


İbrahimoğlu İnşaat 161 bin TL


Neveser Peyzaj 179...