07 / 05 / 2024

kocaeli plajları temizlik çalışmaları

kocaeli plajları temizlik çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından kent genelindeki tüm orman köylerinin çöpleri belirli zaman periyotlarında toplanıyor.

Kocaeli Darıca'daki kışla Millet Bahçesi'ne dönüştürülüyor!

Kocaeli Darıca'da bulunan askeri alan Millet Bahçesi oluyor. Proje kapsamında kamu binaları, liseler, halk plajları, sosyal tesisler ve kafeler yer alacak.

İSU Kocaeli'de dere temizliklerine başladı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit Bayraktar mahallesindeki yerleşim alanları ile seralar için tehdit oluşturan derede temizlik çalışması yapıyor.

Doğal Atıksu Arıtma Sistemleri Çalıştayı Kocaeli'nde başladı!

Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen çalıştayda konuşan Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, katılımcılara İzmit Körfezi'ndeki temizlik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçelerde bayram temizliğine başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların güzel bir bayram geçirmeleri için kentte genel bir bakım ve temizlik çalışması yapıyor. İlde ekipler tarafından yoğun bir şekilde temizlik çalışmaları yapılıyor

Kocaeli'de vatandaşlar, oy kullandıktan sonra plajlara akın etti!

Hava sıcaklığının 31 derece ölçüldüğü Kocaeli'de seçmenler, oy kullandıktan sonra plajları doldurdu.AA muhabirinin Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, kentte sıcaklık 31 derece, nem oranı yüzde 140 olarak ölçüldü.

Kocaeli'deki mezarlıklarda bakım ve onarım çalışması yapıldı!

Kocaeli Belediyesi vatandaşların huzurlu ve temiz bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için kolları sıvadı. Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, diğer yandan da mezarlıklara yönelik bir dizi temizlik ve bakım çalışması başlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından kent genelindeki tüm orman köylerinin çöpleri belirli zaman periyotlarında toplanıyor.

Kocaeli Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Koruma Klor Alkali San. ve Tic. A.Ş., Koruma Temizlik A.Ş. işbirliği ile yapılacak Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi’nin temeli atılıyor. Temel atma töreni 6 Haziran Cuma günü saat 16.00’da yapılacak.

Altınkemer ve Cebeci plajlarına yeniden mavi bayrak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi' nin İzmit Körfezi' nde ve Karadeniz sahilindeki Mavi Bayraklı plajları, yapılan değerlendirmenin ardından 2014 yılı için de Mavi Bayrak almaya hak kazandı...

Kocaeli'de temizlik ürünleri fabrikasında yangın çıktı!

Kocaeli- Gebze'de yapıştırıcı ve temizlik malzemeleri üreten fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı...

Kocaeli Kartepe'de 1 milyon TL'ye icradan arsa!

T.C. Kocaeli 4. İcra Müdürlüğü, Kocaeli ili Kartepe ilçesi Aslanbey Mahallesi Kuruçayır mevkiinde bulunan tarlanın 2/3 hissesini 1 milyon 87 bin 500 TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 27 Ocak 2012 Cuma günü 11:25-11:35 saatleri arasında yapılacak

Kocaeli Kartepe Konakları'nda 167 bin TL'ye!

Türkiyenin önemli kayak merkezlerinden Kocaeli-Kartepe nin eteklerinde FDB Yapı'nın inşa ettiği Kartepe Konaklarında 144 dairelik ikinci etabın inşaatına başlanmış olup, satışları devam ediyor

Kocaeli Çayırova'da satılık arsa! 10.29 milyon TLye!

Gebze 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Kocaeli Çayırova Akse Köyündeki 13 bin 732 metrekare arsayı satışa çıkardı. Boş arsa için 10 milyon 299 bin lira tahmini fiyat belirleyen mahkeme, satışı 20 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirecek

kocaeli plajları temizlik çalışmaları Haberi

kocaeli plajları temizlik çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerdeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından kent genelindeki tüm orman köylerinin çöpleri belirli zaman periyotlarında toplanıyor. Köylerdeki evsel atıkları toplamak için 13 adet sıkıştırılmalı çöp kamyonu hizmet veriyor. Yaz sezonunda, nüfusun artış gösterdiği Kandıra köylerdeki çöp konteynerleri da dezenfekte ediliyor.


PLAJLAR TEMİZLENİYOR


Öte yandan Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri sahillerde de temizlik çalışmaları yapıyor. Kandıra sahillerinde 2 adet kum temizleme makinesi ile 21 personel plajları temizliyor. Daha temiz ve yaşanabilir bir Kocaeli için çalışmalarını sürdüren ekipler, köylerde ve plajlarda evsel atıkların vatandaşların sağlığını tehdit etmemesi için titizlikle çalışarak hijyen sağlıyor.


Kocaeli Büyükşehir...