05 / 05 / 2024

kocaeli SCADA Merkezi macar öğrenciler

kocaeli SCADA Merkezi macar öğrenciler

AB projesi kapsamında Kocaeli de bulunan Macaristan’ın Budapeşte şehrindeki Pogany Frigyes Szakközepiskola Lisesi’nden 30 kişilik öğretmen ve öğrenci grubu, İSU Genel Müdürlüğü’nün teknoloji merkezi SCADA’yı inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Şehirdeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mannesmann Boru Fabrikası binalarını mevcut malzemelerle yenileyerek yaptırdığı Kongre ve Kültür Merkezi inşaatını tamamladı.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

kocaeli SCADA Merkezi macar öğrenciler Haberi

kocaeli SCADA Merkezi macar öğrenciler


AB projesi kapsamında Kocaeli de bulunan Macaristan’ın Budapeşte şehrindeki Pogany Frigyes Szakközepiskola Lisesi’nden 30 kişilik öğretmen ve öğrenci grubu, İSU Genel Müdürlüğü’nün teknoloji merkezi SCADA’yı inceledi. Budapeşte Pogany Frigyes Szakközepiskola Lisesi’nden 13’ü inşaat ve mimarlık, 17’si bilişim teknolojileri alanında eğitim alan toplam 30 öğrenci, gelişimlerini artırmak ve çeşitli kurumları ziyaret ederek başarılı uygulamaları yerinde gözlemlemek için bir süre önce Kocaeli’ ye geldi.



BOL BOL NOT ALDILAR


Üç hafta süresince Kocaeli’de çeşitli kurum ve kuruluşlarda incelemelerde bulunan öğrenciler, İSU Genel Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. Kurumun teknoloji üssü SCADA Merkezi’ni gezen öğretmen ve öğrencilere, içmesuyu ve atıksuyun elektronik olarak izlendiği ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan merkez hakkında bilgi verildi. Geleceğin mimar ve mühendis adayı öğrenciler, bir yandan merkezin fotoğraflarını çekti, bir...