23 / 07 / 2024

kocaeli sekapark otogar tramvayı ne zaman açılacak

kocaeli sekapark otogar tramvayı ne zaman açılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Belediyesi ile ortaklaşa Sekapark ile Otogar arasında uygulamayı planladığı tramvayın İzmit’teki uygulamasında model, renk ve isim seçeneği halk oyuna bırakıldı. İlk oylamayı Bakan Fikri Işık yaptı...

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'ndeki çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında raylar döşendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı.

Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Kocaeli Mannesman Fabrikası'nın binaları yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sekapark’ın yanında bulunan Mannesman Boru Fabrikası'nın binaları yıkılacak. 15 dönümlük alan üzerine kongre ve kültür merkezi yapılacak.

Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda raylar döşeniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda ray döşeme çalışmalarına geçti.

Kocaeli Kongre Merkezi şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Sekapark'ta inşa ettiği kongre merkezinin inşaatı şekilleniyor.

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

Kocaeli Kongre Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını tam gaz sürdürüyor.

Sekapark - Plajyolu tramvay hattında çalışmalar sürüyor!

Kocaeli'de, Akçaray tramvay hattına ilave olarak projelendirilen Sekapark - Plajyolu tramvay hattının çalışmaları sürüyor. 

Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını sürdürüyor.

Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli Sekapark’taki eski fabrika alanında projelendirilen ekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı başladı. Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi 36 dönümlük alan üzerinde yükselecek. 

kocaeli sekapark otogar tramvayı ne zaman açılacak Haberi

kocaeli sekapark otogar tramvayı ne zaman açılacak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Belediyesi ile ortaklaşa Sekapark ile Otogar arasında uygulamayı planladığı tramvayın bir örneği Anıtpark’a getirtildi. Tramvayın İzmit’teki uygulamasında model, renk ve isim seçeneği halk oyuna bırakıldı. İlk oylamayı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yaptı.


BAKAN “PROJEYİ ÖNEMSİYORUZ”


Anıtpark’ta start verilen oylamaya Bakan Işık’ın yanı sıra Vali Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Genel Sekreter Ensin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Çöpoğlu ve Tahir Büyükakın ile çok sayıda vatandaş katıldı. İlk oyu Bakan Işık verdi. Ardından oylama halka açıldı. Bakan ışık, çalışmanın mutluluk verici olduğunu ve bakanlık olarak projeyi önemsediklerini dile getirirken yerli otomobil üretimine de dikkat çekti.


İKİ AY SÜRECEK


Anıtpark’ta tramvayın yanında kurulan elektronik düzenek üzerinden yapılacak oylama iki...