28 / 04 / 2024

kocaeli stadyumu

kocaeli stadyumu

Kocaeli İzmit'te inşaatı süren 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 95'i tamam. Çalışmaların sürdüğü stadyumda çim serimi işlemi başlayacak.

Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 90'ı tamam!

Kocaeli’nin yeni 33 binlik stadında sona doğru gelindi. İnşaatı yapan firma, Ocak 2017’de stadı teslim edeceğini açıkladı.

Kocaeli Stadyumu nasıl tasarlanacak?

Kocaeli'de inşaatı süren 33 bin kişilik stadyum yükselmeye devam ediyor. Kocaeli stadyumu tamamlandığında mimari açıdan İzmit 'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek. Stadyum TOKİ tarafından yapılıyor.

Kocaeli Stadyumu 33 bin seyirci kapasitesine sahip olacak!

Kocaeli Stadyumu tamamlandığında İzmit'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek. Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yapılan 33 bin kişilik stadyumun inşaatı tüm hızıyla devam ediyor..

Kocaeli Stadyumu 126 milyon 850 bin liraya mal olacak!

Kocaelispor'un yıllarca maçlarını oynadığı İsmetpaşa Stadı'nın bulunduğu arazinin TOKİ'ye devredilmesi nedeniyle, İzmit'in Alikahya bölgesinde yine TOKİ tarafından yapılacak olan 33 bin kişilik stadın temeli atıldı...

Kocaeli Stadyumu’nun temeli atıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan Kocaeli Stadyumu’nun temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende Bakanlar Kılıç ve Işık, Büyükşehir’in spora verdiği katkılardan övgüyle söz etti

Kocaeli'ye 12 yılda 12 milyar liralık yatırım yapıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç; Kocaeli'ye son 12 yılda yapılan yatırımın toplam değeri 12 milyar lira. Bunun içinde 720 milyon lira Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırımları var, dedi.

Kocaeli Stadyumu'nun temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Alikahya Mahallesi'nde 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu'nun temel atma törenine katıldı.

Kocaeli Stadyumu 6 Mart'ta satılıyor!

TOKİ Kocaeli Stadyumu 6 Mart tarihinde Eskidji Müzayedecilik tarafından 69 milyon liraya satışa çıkarılıyor. 120 aya kadar vadelendirme yapılan stadyumun toplam alanı 72 bin metrekare...

Kocaeli Stadyumu kapılarını açıyor!

Kocaeli'de dış cephesi pişmaniyeye benzetilen Kocaeli Stadyumu, Kocaelispor - Fatma Belediyespor maçıyla açılacak...

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

Kocaeli Stadyumu tamamlandı!

Pişmaniye şekline tasarlanan Kocaeli Stadyumu tamamlandı. 89 bin metrekare alan üzerine inşa edilen stadyumda 33 bin koltuk bulunuyor...

Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 95'i tamam!

Kocaeli İzmit'te inşaatı süren 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 95'i tamam. Çalışmaların sürdüğü stadyumda çim serimi işlemi başlayacak.

Kocaeli Stadyumu’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Tamamlandığında mimari açıdan İzmit'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek olan 33 bin kişilik yeni Kocaeli Stadyumu’ndaki çalışmalarda son aşama gelindi.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

Kocaeli Arena Stadyumu'nda sona doğru!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan Kocaeli Arena Stadyumu'nun bitimine az bir süre kaldı..

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 90'ı tamam!

Kocaeli’nin yeni 33 binlik stadında sona doğru gelindi. İnşaatı yapan firma, Ocak 2017’de stadı teslim edeceğini açıkladı.

Kocaeli Arena Stadyumu'da çalışmalar hızlandı!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Arena Stadyumu'nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı.

Kocaeli Stadyumu’nda son durum!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında kentimizin simgesi pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Stadyumu’nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı

Kocaeli Stadı'nın inşaat çalışmaları ne zaman bitecek?

Kocaeli'nin en sağlam zeminlerinden birine sahip olan pişmaniye simgeli Kocaeli Stadyumu'nun, çevresine dikilecek yaklaşık 2 bin ağaç ile birlikte de 'Yeşil Stadyum' olma özelliği taşıyacak.

Kocaeli Şehir Stadyumu’na ikinci kez haciz!

TOKİ tarafından Alikahya'da yaptırılan Şehir Stadyumu’nun kapısına yine haciz memurları dayandı. Öğle saatlerinde stadyumun inşaatına emniyet güçleriyle birlikte giden haciz memurları,haciz işlemini gerçekleştirdi.

kocaeli stadyumu Haberi

kocaeli stadyumu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yapımı yüzde 95 seviyelerinde tamamlanan 33 bin kişilik stadyumun inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ tarafından 150 bin metrekare alan üzerine yapılan stadyumda büyük oranda tamamlanmasıyla birlikte tribünlerde koltuk montajı işlemlerine de başlandı. Tamamlandığında dış görünüşü ile İzmit'in simgesi olan pişmaniye şeklinde olması planlanan Kocaeli Stadyumu'nda tüm işlemleri tamamlanan zemine doğalgaz ve su hatlarının da bağlanmasının ardından ise çim serimi yapılacak. 


2024 AVRUPA ŞAMPİYONASI ADAYLIĞINA YENİ BİR STADYUM DAHA 

Yapımına 3 yıl önce başlanılan stadyumun yeni sezonda Kocaeli'deki profesyonel takımlara hizmet verebilmesi için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirten İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Gençlik Spor Bakanlığının TOKİ ile birlikte yapmış olduğu işbirliği çerçevesinde ülkemize yapmış olduğu spor yatırımları artık hepsi tamamlanma ve açılma aşamasına...