29 / 04 / 2024

kocaeli su sıkıntısı

kocaeli su sıkıntısı

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, sanayi kenti Kocaeli’nin su ihtiyacını karşılamak için 3 ay gibi rekor bir süre içerisinde 82,5 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi...

İlhan Bayram: Kocaeli'de su sıkıntısı yaşanmayacak!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, "Yer altı suyu çalışmaları sonucunda günlük 135 bin metreküp, kaynak suyundan 35 bin 770 metreküp su temin ettik" dedi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kandıra sahillerimizde su sıkıntısı olmayacak!

İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra’nın Köy muhtarları ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu “Kandıra’da sahillerimizde su sıkıntısı vardı. Şimdi Namazgah Barajı’mızın tamamlanmasıyla bu sıkıntımızı giderdik.”dedi.

Doğal gaz sıkıntısına karşı dünya alarmda, sıcak suya sınırlama gelebilir

Dünyada doğal gaz sıkıntısına karşı alarma geçildi. Doğal gaz konusunda açıklama yapan ülkelerden biri de Almanya oldu. Almanya'da Hamburg Eyalet Çevre Senatörü Jens Kerstan, doğal gaz sıkıntısının baş göstermesi durumunda özel haneler için sıcak su sınırlamasını gündemde tuttuklarını belirtti.

Van'da konut sıkıntısı gün geçtikçe büyüyor!

Van sakinleri kent genelindeki konut sıkıntısı nedeniyle dert yanıyor. Bölge sakinleri imar nedeniyle sıkıntıların yaşandığını söylüyor. 

Mersin Akdeniz’in imar sıkıntıları çözülecek!

Mersin Akdeniz'de sanayi tesisleri arasında kalan imar sıkıntısı yaşanan yerler için binlik planlar hazırlandı.

TOKİ'den Mamak'taki konutlarda yaşanan su sıkıntısıyla ilgili açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Mamak'ta bulunan toplu konut projesi kapsamındaki bazı konutlarda meydana gelen su sıkıntısıyla ilgili açıklama yaptı. 

Bursa'nın ilçelerindeki yapı stokları sıkıntılı!

Bursa’nın sadece Nilüfer ilçesinde değil Osmangazi, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Mudanya, Gemlik ve diğer bütün ilçelerindeki yapı stokları sıkıntılı. 

Konut sektöründe sıkıntılı dönem telafi edildi!

Konut satışlarında konut kredisi faiz indirimleriyle başlayan toparlanma süreci devam ediyor. Haziran ayındaki artışla nisan ve mayıs ayındaki sıkıntılı dönem telafi edildi.

Salih Yıldız: Çanakkale’nin imar planı sıkıntılıdır!

Elazığ ve Malatya’daki depremden sonra Müteahhitler Birliği ve İnşaat Mühendisleri Odası açıklama yaptı. Açıklamada Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Yıldız, Çanakkale’nin imar planının sıkıntılı olduğunu söyledi...

Kanal İstanbul'un inşaatı nedeniyle İstanbul'da yaşanacak sıkıntılar mecliste!

Kanal İstanbul Projesi'nin inşaatı süresince İstanbul trafiğinde yaşanacak sıkıntılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Acil toplanma alanlarıyla ilgili İstanbul sıkıntıdadır!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, İstanbul depremi ile ilgili "Acil toplanma alanlarıyla ilgili şehrimiz sıkıntıdadır, nokta" ifadelerini kullandı...

Avrupa konut sıkıntısı yaşıyor!

Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Avrupa konut sıkıntısı yaşıyor. Bizim görevimiz bu sorunu çözmek." diye konuştu...

Şırnak'ta imar barışıyla yaklaşık 26 bin kişinin sıkıntısı çözüldü!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, imar barışıyla yaklaşık 26 bin kişinin sıkıntısını çözdüklerini söyledi...

İzmir Kemalpaşa'nın konut alanı sıkıntısı çözülmeli!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ise, ilçedeki konut alanı sıkıntısını çözme çağrısında bulundu. 

Döviz kiralarının TL'ye dönmesi sıkıntıları çözecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Döviz kiralarının TL'ye dönmesi sıkıntıları çözecek" dedi.

kocaeli su sıkıntısı Haberi

kocaeli su sıkıntısı



Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, sanayi kenti Kocaeli’nin su ihtiyacını karşılamak için 3 ay gibi rekor bir süre içerisinde 82,5 milyon TL yatırım yaptıklarını söyledi. Yapılan çalışmalar ile yer altı ve kaynak sularından günde 171 bin m3 su temin ettiklerini de belirten Genel Müdür Bayram, ”Vatandaşlarımız hiç merak etmesinler bu sene içerisinde su sıkıntımız olmayacak” dedi.



KAYNAKLARDAN MAKSİMUM SU TEMİN ETMEYİ HEDEFLEDİK


Kuraklığa karşı Orman Ve Su İşleri Bakanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli ve Sakarya'da gerekli tüm tedbirlerin alınması gerektiğinin kararlaştırıldığını ifade eden Genel Müdür Bayram, “Yuvacık Barajı'na giren akımların geçen yıla göre daha az olacağı, kuraklığın daha da artacağı düşünülerek ilimizdeki mevcut su kaynakları dışındaki yer altı ve yer üstü kaynaklarından azami derecede istifade ederek maksimum...