18 / 07 / 2024

kocaeli tavşancıl evleri

kocaeli tavşancıl evleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tavşancıl’da bir tarihi evi daha günümüze kazandırıyor. Dilovası Tavşancıl Mahallesi 1690 No’lu parselde yer alan üç katlı tarihi ev restore edilerek yenilenecek.

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Tarihi Tavşancıl evleri restore edilecek!

Kocaeli Tavşancıl'daki 54 tarihi yapının 15'i restore ediliyor. Tavşancıl'ın tarihi dokusunu korumak için yapılan projede, tarihi binalar yeniden kullanılabilir hale getirilecek...

Kocaeli Albay Sami Bey Evi restore edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tavşancıl’da bulunan tarihi Albay Sami Bey Evi'ni restore etti.

Kocaeli Tavşancıl Albay Sami Bey Evi restore ediliyor!

Kocaeli Dilovası Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan üç katlı tarihi ev, restorasyon projesi kapsamında yenileniyor.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Kocaeli Tavşancıl'a yeni mesire alanı!

Kentteki atıl alanları değerlendirerek halkın kullanımına sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Tavşancıl Mahallesi’nde 30 dönüm alan üzerine Yeşil Vadi adıyla mesire alanı oluşturdu.

Kocaeli'deki Tarihi Tavşancıl Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tavşancıl’da bir tarihi evi daha günümüze kazandırıyor. Dilovası Tavşancıl Mahallesi 1690 No’lu parselde yer alan üç katlı tarihi ev restore edilerek yenilenecek.

Kocaeli Tavşancıl’daki tarihi yapı restore edilecek!

Kocaeli'de tarihi binalar restorasyon projeleri kapsamında yenilenerek, kullanılabilir hale getiriliyor. Bu kapsamda Dilovası Tavşancıl Mahallesi’nde bulunan bir tarihi yapının daha restore edilmesi için çalışma başlatılıyor.

Kocaeli Tavşancıl'daki tarihi ev restore edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki tarihi yapıları restorasyonla günümüze kazandırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Tavşancıl’da yer alan yöre özgü tarihi evin restorasyonunu tamamladı.

Tavşancıl Huzurevi tekrar hizmete açıldı!

İMES Organize Sanayi Bölgesi tarafından yenilenen Tavşancıl Huzurevi, yeniden hizmete açıldı. Programa katılan Vali Güzeloğlu katkılarından dolayı Süheyl Erboz’a teşekkür etti.

Kocaeli Tavşancıl Evi restorasyonunda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Dilovası Tavşancıl’da bulunan tarihi bina aslına uygun olarak yeniden yapılıyor.

kocaeli tavşancıl evleri Haberi

kocaeli tavşancıl evleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tavşancıl’da bir tarihi evi daha günümüze kazandırıyor. Dilovası Tavşancıl Mahallesi 1690 No’lu parselde yer alan üç katlı tarihi ev restore edilerek yenilenecek. Yörede Albay Sami Bey Evi olarak da bilinen tarihi yapı, gerek mimarisi gerekse malzeme niteliği açısından diğer Tavşancıl evlerinden ayrılıyor.


5 FİRMA TEKLİF VERDİ


Büyükşehir Belediyesi yapının restorasyonunu yapacak firmayı belirlemek üzere ihale düzenledi. Aslına uygun olarak restore edilecek yapı için 5 firma teklif verdi. Büyükşehir ihale salonunda yapılan oturumda en düşük teklifi 457 bin TL ile Öz Arslanlar İnşaat verirken en yüksek teklif 619 bin TL ile ARC İnşaat’tan geldi. İhaleyi alan firmanın belirlenmesinden sonra yer teslimi yapılarak proje çalışmaları başlayacak.



ALBAY SAMİ BEY EVİ


Dilovası Tavşancıl Mahallesi’nde bulunan yapı Tavşancıl Kentsel Sit Alanı’nda bulunan tescilli 60’ın...