03 / 05 / 2024

Kocaeli tramvay alım sözleşmesi

Kocaeli tramvay alım sözleşmesi

Sekapark­Otogar tramvay hattında çalışacak 12 adet tramvay aracı alımı sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.

TÜBİTAK 70 kamu memuru alımı ilanı yayımladı! Başvuruları kaçırmayın son 3 gün!

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Araştırma Kurumu Başkanlık Bünyesinde istihdam edilmek üzere Ankara ve Kocaeli illeri için 5 farklı pozisyon için toplamda 70 kamu memur alımı yapacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü binası yıl sonunda açılacak!

Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi, Yeni Gölcük Yolu üzerindeki Kalibre Boru karşısında yapımı devam süren Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kocaeli'ne metro müjdesi!

İzmit Akçaray tramvay projesinin bu yıl hizmete açılacağını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ne metro müjdesi verdi. Metro, Gebze-Darıca arasında olacak.

Kocaeli'de tramvay çalışmaları hız kesmiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay çalışmalarını kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak yürütüyor. Tramvay çalışmaları niteliğine göre farklı ekiplerce koordineli olarak gerçekleştiriliyor.

Kocaeli tramvay çalışmalarında son durum ne?

Tramvay çalışmaları son hızla devam ediyor. Otogardan adliyeye kadar olan kısımda büyük yol kat edildi. Çalışmalar devam ederken kimi yerlerde ağaç taşıma işleri de yapılıyor

Kocaeli tramvay hattında çalışmalar Şubat 2017'de tamam!

Kocaeli tramvay hattında çalışmalar belirlenen program çerçevesinde devam ediyor. 2017 yılının Şubat ayında tamamlanması planlanan hatta bayramdan sonra Şahabettin Bilgisu ve Adliye alt yapı çalışmaları ve kataner direkleri dikimi yapılacak.

Kocaeli tramvay projesinin temeli 19 Ekim'de atılacak!

Kocaeli tramvay hattının temel atma töreni 19 Ekim Pazartesi günü yapılacak. ramvay hattı temel atma töreninden sonra ray temin süresi ile bağlantılı olarak ilk alt yapı imalatına 10 Kasım 2015 tarihinde başlanması planlanıyor.

Kocaeli tramvay aracı alım sözleşmesi imzalandı!

Sekapark­Otogar tramvay hattında çalışacak 12 adet tramvay aracı alımı sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.

TOKİ 8 ilde etüd raporu hizmet alımı ihalesi 28 Eylül'de!

TOKİ Kütahya ve Kocaeli'de jeolojik, jeoteknik ve jeofizik etüt raporu hazırlatılması işi ve Kahramanmaraş, Çorum, Kırıkkale, Samsun, Düzce ve Bursa'da zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi 28 Eylül'de yapılacak.

Kocaeli tramvay hattı çalışmaları başladı!

Tramvay Sekapark ile Otogar arası güzergahta çalışacak.Geçtiğimiz aylarda ihalesi sonuçlanan ve 113 milyon 990 bin liraya mal olacak Kocaeli tramvay hattı işi için imzalar atıldı.

Kocaeli tramvayları için ihale yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak 12 tramvay için ihale yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından tramvay alım ihalesi yapıldı.

Kocaeli tramvay ihalesi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yerel seçimler öncesinde kent merkezine tramvay yapımını gündeme getirmiş, belediye yetkilileri temsili bir tramvay vagonunu Anıtpark’ta sergilemişti.

1990 yılında Tünel-Taksim arasında tramvay çalışacakmış!

1990 yılında Tünel ile Taksim arasında tramvay çalışacakmış. Kadıköy Tramvay Müzesi'ndeki 1950'li yıllarda kullanılan tarihi tramvaylar, 2 milyar liraya onarıldıktan sonra Tünel ile Taksim arasında çalışacakmış.

Kocaeli tramvay alım sözleşmesi Haberi

Kocaeli tramvay alım sözleşmesi

Sekapark­Otogar tramvay hattında çalışacak 12 adet tramvay aracı alımı sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.  Törene Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın ve Durmazlar’dan yönetim kurulu başkan yardımcısı katıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, tramvay projesinin metronun öncüsü olacağını söyledi. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, tramvayın teknik özelliklerine ilişkin ayrıntılı bir sunum yaptı. Konuşmaların ardından 12 adet tramvay aracı alımı için imzalar atıldı. 12 adet aracın Şubat 2016’ya kadar teslim edilmesi ve tramvay hattının 2017 başında hizmete girmesi bekleniyor. Protokolün imzalanmasının ardından Seka Park alanında yeni kurulan ve tramvayla ilgili görsel­işitsel bilgilendirmelerin yapılacağı Kocaeli Bilgilendirme Noktası(K@BİN)’nin açılışı da yapıldı. Karaosmanoğlu ve davetliler merkezin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Karaosmanoğlu ve...