19 / 05 / 2024

kocaeli tramvay yapımı ne zaman başlayacak

kocaeli tramvay yapımı ne zaman başlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt A.Ş. arasında Otogar-Sekapark arası Tramvay hattı yapım ihalesinin protokolü imzalandı.

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi TBMM'de!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çiğli Tramvayı ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çiğli Tramvayı yapım ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü binası yıl sonunda açılacak!

Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi, Yeni Gölcük Yolu üzerindeki Kalibre Boru karşısında yapımı devam süren Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kocaeli'deki yapıların yüzde 99'u kontrol altında!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı'nda konuştu. Karaosmanoğlu, Kocaeli'deki yapıların yüzde 70'i ruhsatsız ve plansızdı ama şimdi yüzde 99'u kontrolümüz altında" şeklinde konuştu.

Kocaeli yeni emniyet müdürlüğü binası ihalesi bugün!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü için yeni yapılacak binanın ihalesi bugün 14.30'da gerçekleşecek.

Kocaeli tramvayında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen tramvay projesinde çalışmalar sürüyor. İşte projede son durum...

Kocaeli'ne metro müjdesi!

İzmit Akçaray tramvay projesinin bu yıl hizmete açılacağını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ne metro müjdesi verdi. Metro, Gebze-Darıca arasında olacak.

Kocaeli tramvay hattında çevre düzenlemeleri yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına hızla devam eden Akçaray tramvay hattında çevre düzenleme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Kocaeli tramvayının atölye binası şekillenmeye başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akçaray tramvay projesinde araçların bakımı için yapımına başlanan Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası’nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

kocaeli tramvay yapımı ne zaman başlayacak Haberi

kocaeli tramvay yapımı ne zaman başlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt A.Ş. arasında Otogar-Sekapark arası Tramvay hattı yapım ihalesinin protokolü imzalandı. Protokol imza töreni, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gülermak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necdet Demir ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi. 


550 GÜNDE TAMAMLANACAK 

Yeni ve modem ulaşım araçlarını kent halkının hizmetine sokan, ulaşımda vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu plan dahilinde raylı sistem yatırımlarının ilkini de tramvay ile atıyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi üe Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt AŞ. Yetkilileri arasında Otogar-Sekapark arası Tramvay hattı yapım ihalesinin sözleşmesi imzalandı. Maliyeti 113 milyon 990 bin lira olacak işin yapım süresi ise 550 gün olacak. 


2017 YILINDA HİZMETE GİRECEK 

Tramvayın...