17 / 05 / 2024

Kocaeli Ulaşım Daire Başkanlığı

Kocaeli Ulaşım Daire Başkanlığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni alınan 200 otobüsün idare edileceği ve Toplu Taşıma Daire Başkanlığının çalışmalarının yapılacağı idari bina ihtiyacı için ihale yapıldı.

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Kocaeli'de yol yapımı ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından İzmit merkez ve köylerde yol yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Daire Kartal Residence ulaşım!

Daire Kartal Residence ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başladığı proje Bodur İnşaat imzası taşıyor.

Kale Daire Kartal ulaşım!

28 kat halinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Kale Daire Kartal ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Halk Sokak'ta yer alıyor.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Daire Kartal Rezidans ulaşım!

Daire Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde yer alıyor. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kocaeli Ulaşım Daire Başkanlığı'na yeni bina yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni alınan 200 otobüsün idare edileceği ve Toplu Taşıma Daire Başkanlığının çalışmalarının yapılacağı idari bina ihtiyacı için ihale yapıldı.

Kocaeli'de ulaşım projeleri hızla devam ediyor!

Ulaşım imkanlarının konforlu ve rahat sağlanması için birçok projeye imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, proje çalışmaları hızla sürdürüyor.

Manisa'nın ulaşım projeleri panelde tanıtıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Ulaştırma Emniyeti ve Kaza İnceleme Uygulama Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Hemzemin Geçitler” konulu panele katıldı.

Kocaeli D-100 Karayolu yapım işi ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından D-100 karayolu KM:6+578.00,10+341.00 arası 243 iş kalemi yol ve sanat yapıları yapım işi ihalesi yapıldı.

Helenium Boutique Kurtköy ulaşım!

Helenium Boutique Kurtköy ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.

216 Butik Plus Evleri ulaşım!

216 Butik Plus Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 123 tane daireden meydana gelen projede 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar daire tipleri bulunuyor.

Kocaeli Ulaşım Daire Başkanlığı Haberi

Kocaeli Ulaşım Daire Başkanlığı

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ulaşım filosunu yönetimini sağlayacak olan idari bina yapım işi ihalesine 11 firma teklif verdi. 2 milyon 128 bin 590 lira muhammen bedeli olan bina için en düşük teklifi Gülaş firması 1 milyon 749 bin 140 lira ile verdi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni alınan 200 otobüsün idare edileceği ve Toplu Taşıma Daire Başkanlığının çalışmalarının yapılacağı idari bina ihtiyacı için ihale yapıldı. Büyükşehir’de gerçekleşen ihalede idari bina ve kademe yapısı düzenleme projesi için 11 firma teklif verdi. Muhammen bedeli 2 milyon 128 bin 590 lira olan ihaleye en düşük teklifi 1 milyon 749 bin 140 lira ile Gülaş İnşaat verdi. Büyükşehir idari binayı Plajyolu’nda bulunan Büyükşehir Otobüs Garajı’nın içine yapacak.


400 GÜNDE TAMAMLANACAK


Komisyon başkanlığını Yaşar Kocaoğlu’nun yaptığı...